Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul lui Sebastian Ghita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de coruptie si santaj, alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova, potrivit Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta a fost audiat intr-unul din dosarele lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a fost audiat luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de coruptie si santaj, alaturi de fosti sefi din politie si parchete.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat luni de magistratii Curtii Supreme, in dosarul lui Sebastian Ghita. Fostul sef al Executivului a fost audiat in calitate de martor.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de coruptie si santaj, alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de coruptie si santaj, alaturi de.

Victor Ponta anunta ca vrea sa candideze din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa candideze din nou la alegerile prezidentiale. Fostul social-democrat sustine insa ca nu planuieste sa se inscrie in cursa electorala in 2019, ci.

Victor Ponta anunta ca va candida din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca are intentia de a candida din nou. Politicianul a explicat ca nu va candida in anul 2019, dar ia in calcul o candidatura in 2024 sau in 2029. intrebat daca va mai ca.

Victor Ponta vorbeste despre MOTIVELE din spatele cererii de revocare a Codrutei Kovesi: Mi se pare o farsa evidenta

Fostul premier Victor Ponta sustine ca intreaga situatie privind propunerea de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi este o farsa pe care PSD-ul o foloseste pentru ca electoratul sa nu isi dea seama.

Victor Ponta: Planul pentru DISRUGEREA PSD este dus la indeplinire pas cu pas. Dragnea vrea sa scoata PSD din PES

Victor Ponta reactioneaza la zvonurile ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES). Fostul premier il compara pe actualul lider al PSD cu Traian Basescu si afirma ca Drag.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )