Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cat ne costa pensiile speciale pentru alesii locali. Peste 172 de milioane de euro pe an, adica echivalentul a 10-12 spitale sau a vreo 400 de scoli primare

Adevărul Adevărul,
Cat ne costa pensiile speciale pentru alesii locali. Peste 172 de milioane de euro pe an, adica echivalentul a 10-12 spitale sau a vreo 400 de scoli primare

Catalin Tenita, lider al Fondului pentru Democratie, a calculat cat ne vor costa pensiile speciale pentru alesii locali, oferite de Guvern prin ordonanta de urgenta OUG). Peste 172 de milioane de euro obligatii care vor impovara bugetul an de an, sustine Tenita. Guvernul a adoptat OUG, dupa ce CCR a respins o lege identica adoptata de Parlament. Singura institutie care poate contesta o OUG la CCR e Avocatul Poporului. continuă pe Adevărul

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

Radu Tudor, reactie cu privire la pensiile speciale pentru primari: M-a dezamagit foarte tare Guvernul Romaniei. Este o chestiune de sfidare

Radu Tudor a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca este dezamagit de Guvernul Romaniei, dupa ce acesta a adoptat prin ordonanta de urgenta, Codul Administrativ, care.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale; impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a d.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste.

Casele viitorului, disponibile acum: cat costa aceste locuinte sferice, gata intr-o zi

Exista o problema globala cu accesul la locuinte accesibile de catre tineri, iar o solutie ar putea fi reprezentata de niste case sferice ce par desprinse dintr-un film SF. Daca intrebi pe cineva cum vede casele viitorului, s-ar putea sa spuna ca vom trai intr-un fel cilindre suspendate care put fi usor instalate si transportate .

Victor Rebengiuc: Sunt convins ca primarii nu traiesc numai din salariu. Sunt convins, pentru ca le cresc foarte multe case si masini in curte (VIDEO)

Guvernul a adoptat marti, prin Ordonanta de Urgenta, Codul Administrativ, care prevede inclusiv pensii speciale pentru alesii locali. Masura nu este deloc una corecta, considera Victor.

Putini ar fi banuit! Cat costa un loc de veci in Cimitirul Vesel de la Sapanta

Cimitirul Vesel de la Sapanta, situat in zona Maramuresului, este singurul de acest fel din intreaga lume. Cimitirul este faimos atat pentru crucile viu colorate, cat si pentru versurile amuzante de pe cruci. To.

Cat costa cazarea intr-un weekend la mare alaturi de copii - VIDEO

Vacantele alaturi de copii sunt o provocare pentru parinti. in multe hoteluri de pe litoralul romanesc, pretul aproape ca se dubleaza daca parintii cer sa se cazeze cu unul sau cu doi copii. Asta pentru.

Codul administrativ, cadoul Guvernului pentru baronii locali

Codul administrativ, aprobat de Guvernul Dancila reduce numarul de voturi necesar pentru luarea deci.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )