Libnet.ro
UNICEF

17:30

Catalin Mitraliera Radulescu isi acuza colegii din PSD ca sunt sacali si lasi pentru ca nu au dat amnistia si gratierea

B1 B1,
Catalin Mitraliera Radulescu isi acuza colegii din PSD ca sunt sacali si lasi pentru ca nu au dat amnistia si gratierea

Intr-o scrisoare deschisa, postatasambata pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD, Catalin Mitraliera Radulescu isi acuza colegii de partid ca au vrut sa-l faca pe Liviu Dragnea singurul vinovat. continuă pe B1

Catalin Radulescu, atac dur la colegii din PSD care se dezic de Dragnea: V-ati impartit pe gasti si vreti sa luati cate o bucata. De ce cere demiterea lui Birchall

Deputatul PSD Catalin Radulescu a publicat o scrisoare deschisa in care critica mai multi lideri PSD pentru ca se dezic acum de Liviu Dragnea, acuza ca nu a fost data amnistia si cere demiterea de urgenta a Anei Birchall de la Justitie.

Dancila, despre candidatul la prezidentiale: Trebuie sa incepem sondajele. Prioritate vor avea colegii din partid

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost intrebata, miercuri, daca este luat in calcul un candidat la prezidentiale PSD-ALDE, ea sustinand ca sunt luate in calcul toate variantele, inclusiv o candidatura comuna si ca trebuie incepute sondajele pentru desemnarea candidatului la Cotroceni. Dancila a spus ca in aceste sondaje vor avea prioritate membrii PSD care vor sa candideze pentru functia de presedinte al Romaniei.

PRIVIND RELATIILE DIPLOMATICE DINTRE CELE DOUA TARI: Rusia acuza opozitia din Georgia de sabotaj

Rusia a acuzat astazi opozitia din Georgia ca incearca sa opreasca imbunatatirea legaturilor dintre cele doua tari, conform agentiei TASS, informeaza Reuters .

Surse: Pe cine sustine Viorica Dancila in functiile din PSD

Liderii PSD s-au reunit la Neptun pentru o intalnire de lucru in care sa puna pe tapet planurile partidului pentru perioada urmatoare. Astfel, se discuta despre ouparea functiilor ramase vacante in PSD, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )