Libnet.ro
UNICEF

23:45

Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Hotnews Hotnews,
 Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Ordonanta de Urgenta pe aministie si gratiere trebuie pusa in practica urgent de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa vizeze si faptele de coruptie, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat, a afirmat Radulescu. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe amnistie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe aministie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Tudorel Toader a declarat, luni dimineata, ca atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singura ordonanta de urgenta. De asemenea, el a recunoscut ca amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului,.

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca se discuta prea mult despre Ordonanta pe amnistie si gratiere si ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa o puna in practica urgent. Eu.

CATALIN RADULESCU DESPRE AMNISTIE SI GRATIERE: OUG trebuie sa cuprinda si faptele de coruptie

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca faptele de coruptie trebuie incluse in ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea.

Tudorel Toader, despre adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta.

Tudorel Toader evita sa dea un raspuns clar privind adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez. Pana cand va voi da raspunsul. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta pe acest subiect. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi, a spus el, in pofida insistentelor jurnalistilor.

Tudorel Toader, despre amnistia si gratierea anuntata de PSD: intai sa ma gandesc si dupa aia va spun (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este la fel de decis privind emiterea unei ordonante pe amnistie si gratiere precum sunt PSD-istii. Sau cel putin asa a lasat de inteles in declaratiile facute la.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie AUDIO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate. El a mai precizat ca se lucreaza la o singura ordonanta de urgenta care va avea doua puncte: Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

CATALIN RADULESCU: Plangerea impotriva presedintelui va fi facuta la Parchet

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a sustinut, astazi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis va fi facuta la Parchet, adaugand ca seful statului a mintit, iar minciuna este socotita inalta tradare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )