Libnet.ro
UNICEF

21:45

Deputatul AKM: Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea. Sa va bagati in cap

Adevărul Adevărul,
Deputatul AKM: Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea. Sa va bagati in cap

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a declarat luni ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, este nevinovat si ca poporul ii va arata sistemului paralel daca va mai continua sa influenteze judecatorii. continuă pe Adevărul

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu: Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea. Trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a declarat luni ca Liviu Dragnea este nevinovat si ca PSD s-a saturat sa-si vada liderii cu dosare si trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite.

Catalin Radulescu: Nu exista sa fie condamnat Dragnea. Trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite

Catalin Radulescu a declarat ca Liviu Dragnea nu va fi condamnat pentru ca este nevinovat. Deputatul PSD a mai precizat ca daca sistemul paralel va mai indrazni sa influenteze judecatorii, atunci.

Tariceanu: imi doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Presedintele ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a declarat sambata la Iasi ca isi doreste ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie si sa ramana liber, motivand ca in nicio tara civilizata cineva care mobilizeaza electoratul la alegeri nu ajunge sa fie condamnat pentru asta.

LIVIU DRAGNEA VA FI AUDIAT DIN NOU: Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman are loc luni, cand Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ar urma sa fie audiat din nou.

Liviu Dragnea s-a prezentat la procesul de la inalta Curte

ACTUALIZARE - Jandarmeria Bucuresti, despre incidentele de la ICCJ: Trei persoane au fost conduse la sectia de politie in vederea identificarii si luarii masurilor legale pentru nerespectarea masurilor de ordine dispuse ----- Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, a ajuns, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde ar urma sa fie audiat din nou in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, asteptat azi in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori. Dragnea, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la Curtea Suprema / Jandarmii au pus garduri de protectie.

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Cum a intrat Liviu Dragnea la inalta Curte dimineata VIDEO

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima.

Scandal la Instanta Suprema. Liviu Dragnea, intampinat de zeci de protestatari la intrarea in sediu. Liderul PSD, protejat de mai multi jandarmi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este citat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )