Libnet.ro
UNICEF

13:30

Digi 24 Moise Guran: Din fericire, Dragnea e agramat juridic. Cum a fost pacalit liderul PSD pna acum

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 Moise Guran: Din fericire, Dragnea e agramat juridic. Cum a fost pacalit liderul PSD pna acum

Jurnalistii Moise Guran si Catalin Striblea au comentat, marti la Jurnalul de seara, posibilitatea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, dar si efectele ei. Moise Guran a spus ca din fericire Liviu Dragnea este agramat juridic si cei din jurul lui il pacalesc pentru ca e o sinucidere politica si ei stiu acest lucru, in timp ce Catalin Striblea a adaugat ca, odata emisa o ordonanta de urgenta, cei din conducerea PSD se vor considera de neoprit. continuă pe Hotnews

Moise Guran: Daca Romnia ar iesi din UE, credeti ca ar reusi sa-si pastreze integritatea teritoriala?

O intrebare-cheie a fost pusa, luni, de Moise Guran in cadrul emisiunii Romania in Direct de la Europa FM: Daca Romania ar iesi din UE, credeti ca ar reusi sa-si pastreze integritatea teritoriala? Desi realizatorul a incercat sa ocoleasca politizarea subiectului si a evitat sa ofere posibile motive pentru iesirea din UE, cei mai multi dintre ascultatori tot la argumente politice ajungeau.

Digi 24: Au ipotecat tot ce aveau si au cumparat fabrica. Acum vnd tractoare romnesti n toata lumea

Sunt putine fabrici comuniste care au ajuns sa-si traiasca gloria la decenii dupa Revolutie. Dar ei au reinviat productia romaneasca de tractoare si investesc in cercetare. Au invatat cum se face din Germania si Austria, unde nu le-a fost rusine sa munceasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )