Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima reactie a PSD in scandalul dintre Tutuianu si Radulescu: Facem un apel, dar nu discutam la infinit

Antena3 Antena3,
Prima reactie a PSD in scandalul dintre Tutuianu si Radulescu: Facem un apel, dar nu discutam la infinit

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, le transmite social - democratilor Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu sa nu se mai certe in public. Totul dupa ce. astazi, Tutuianu a anuntat ca i. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la scrisoarea in care i se cere demisia: Am inteles care e cea mai mare suparare. Sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce a aparut scrisoarea in care i se cere demisia. Stire in curs .

Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), a declarat miercuri, intrebat despre scrisoarea din partid semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, ca nu vrea sa discute despre acest subiect pentru.

Liviu Dragnea, prima reactie la cererea de demisie venita din interiorul PSD: Vor sa ne aliniem cu Iohannis, SRI, DNA, SPP... (VIDEO)

Pus in fata cererii a trei lideri importanti din PSD care ii cer demisia, Liviu Dragnea a revenit la mesajul clasic impotriva contestatarilor sai numindu-i drept parte a statului paralel. Nu am citit-o in.

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Prima reactie a lui Dragnea dupa disputele din CEx: Va exista un vot

In timpul sedintei CEx, presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit putin din sala, suficient cat sa transmita ca razboiul din partid se va transa printr-un vot. Potrivit unor surse politice, Dragnea are o majoritate lejera in CEx.

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )