Libnet.ro
UNICEF

19:15

Renate Weber a fost numita in functia de Avocat al Poporului

B1 B1,
Renate Weber a fost numita in functia de Avocat al Poporului

Renate Weber a fost numita de Parlament in functia de Avocat al Poporului. Pentru acest post au candidat trei persoane: Renate Weber - propunerea ALDE, sustinuta de PSD, Catalin Voinea Mic - din partea PM. continuă pe B1

ALDE: Renate Weber, propusa pentru functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, care nu a mai intrat in Parlamentul European, pentru ca ALDE nu a trecut pragul electoral, a fost propusa de partidul condus de Calin Popescu Tariceanu pentru functia de Avocat al Poporului.

Renate Weber, validata pentru functia de Avocat al Poporului

Plenul reunit al Parlamentului a validat-o, astazi, pe Renate Weber in functia de Avocat al Poporului.

Renate Weber a fost numita in functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, propunerea ALDE, a fost numita de Parlament in functia de Avocat al Poporului.

Prima reactie a lui Renate Weber dupa ce a fost propusa de ALDE pentru Avocatul Poporului

Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, le-a multumit celor din partid pentru increderea acordata si a precizat ca va lupta in continuare pentru apararea drepturilor si libertatilor.

Surse. Pe cine sustine coalitia PSD-ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Ciorbea, schimbat zilele viitoare

Functia de Avocat al Poporului revine ALDE, potrivit unei intelegeri dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, liderul ALDE o sustine pe Renate Weber pentru postul ocupat acum de Victor Ciorbea. Renate Weber a ratat un nou mandat de europarlamentar, dupa ce ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral. Opozitia il sustine pe Peter Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului.

RENATE WEBER: Ma onoreaza nominalizarea pentru Avocatul Poporului

Fostul europarlamentar Renate Weber se declara onorata de decizia parlamentarilor ALDE de a o propune drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului si spera ca audierea ei sa fie convingatoare, iar rezultatul votului din Parlament sa fie pozitiv.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

Fosta eurodeputata Renate Weber, propusa de ALDE Avocat al Poporului

Fosta eurodeputata Renate Weber este sustinuta de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Decizia vine in contextul in care opozitia a anuntat deja ca il propune pentru acest post pe fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs.

UPDATE Parlamentul voteaza astazi Avocatul Poporului. Renate Weber este sustinuta de majoritatea PSD-ALDE, iar Peter Eckstein-Kovacs este propus de opozitie Cei trei candidati, validati in comisiile juridice

Parlamentul s-a reunit miercuri, in sedinta comuna pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a incetat. Propunerile sunt Renate Weber din partea PSD - ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, sustinut de opozitie PNL, USR si UDMR) si Catalin Voinea Mic, din partea PMP. Ludovic Orban: Renate Weber nu poate fi Avocat al Poporului, este un om care a exportat traseismul politic la nivel european.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3537 seconds )