Libnet.ro
UNICEF

15:17

Senatul a validat inlocuitorul lui Traian Basescu. Catalin Lucian Iliescu a fost consilier general la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Senatul a validat inlocuitorul lui Traian Basescu. Catalin Lucian Iliescu a fost consilier general la Primaria Capitalei

Plenul Senatului a validat, miercuri, mandatul lui Catalin Lucian Iliescu PMP) pe locul ramas vacant in urma demisiei din Parlament a lui Traian Basescu, ales europarlamentar. continuă pe Hotnews

Ce pensie primeste Traian Basescu de la statul roman. Banii completeaza alte sume venite din indemnizatii

Traian Basescu a facut publica suma care ii revine la pensie, dupa anii de activitate. Nu mica a fost uimirea unor romani cand au aflat de ce indemnizatie dispune cel care a fost de doua ori presedintele Romaniei, edil al Capitalei si comandant de nava. Ce pensie are Traian Basescu? Traian Basescu, in varsta de .

Traian Basescu despre licheaua in politica: Ce nenorocire, Cristescule! Din om fara serviciu erai sa ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!

Traian Basescu da definitia, marti, intr-o postare pe Facebook, a lichelei politice. Fostul presedinte, actual europarlamentar din partea PMP, Basescu spune ca a vazut multe in anii petrecuti pe.

Traian Basescu: PSD nu are candidat care sa intre in turul II al prezidentialelor Dan Barna este zero din punct de vedere al experientei administrative (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, duminica seara, la emisinea Dosar de politican cu Silviu Manastire, o radiografie a scenei politice romanesti inaintea alegerilor prezidentiale care vor avea loc.

Traian Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti: Doamna procuror trebuie sa demisioneze imediat. Daca nu poti sa iei copilul, amani executarea. E nepermis ce a facut

Europarlamentarul PMP, Traian Basescu, a comentat, duminica seara, cazul fetitei din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data familiei care a.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )