Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Scandalul din Parlament - Deputatul PSD Catalin Radulescu, replica pentru un parlamentar din opozitie: Lasa-ne, ma, cu poporul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandalul din Parlament - Deputatul PSD Catalin Radulescu, replica pentru un parlamentar din opozitie: Lasa-ne, ma, cu poporul

Lasa-ne, ma, cu poporul, a fost replica deputatului PSD Catalin Radulescu catre un parlamentar al opozitiei, care, in scandalul creat astazi in Camera Deputatilor, i-a spus sa mearga la popor sa ceara voturi. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Amnistia si gratierea sunt un lucru necesar pentru tara. Responsabilii pentru aceasta amanare sunt Tudorel Toader si Badalaii din PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca amnistia si gratierea sunt necesare in orice tara civilizata si ca numai la noise amana, cu toate ca este un lucru necesar pentru tara. El mai spune.

Un nou atac al lui Dragnea la adresa lui Iohannis, dupa scandalul din Parlament: E stilul lui Iohannis zapciul / A luat cu japca si casele din Sibiu, vrea sa ia cu japca si Romnia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat miercuri un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa scandalul din Parlament, unde PNL a cerut revocarea lui de la conducerea Camerei Deputatilor. Dragnea a spus ca in spatele acestei miscari a opozitiei s-ar afla seful statului - Iohannis zapciul -, care, dupa ce a luat casele din Sibiu cu japca, vrea sa ia cu japca si Romania.

Olguta Vasilescu,despre scandalul din Parlament: Este fara precedent! Un deputat PNL i-a cerut lui Iordache sa vorbeasca la telefon cu presedintele Iohannis

Fostul ministrul al Muncii Lia Olguta Vasilescu a facut declaratii, miercuri,dupa scandalul din Parlament. Olguta Vasilescu spune cadeputatul PNL Nicolae Neagu i-a cerut presedintelui de.

Catalin Radulescu: n orice tara civilizata amnistia si gratierea era data n secunda doi / Responsabili pentru amnare - Badalaii din PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca in orice tara civilizata amnistia si gratierea era data in secunda doi si numai la noi se amana un lucru necesar pentru tara, iar responsabili pentru aceasta amanare sunt Tudorel Toader si Badalaii din PSD.

VIDEO Deputatul PSD Solomon, huiduit la Brlad, cnd a spus ca vrea ca peste 100 de ani sa fim condusi de un etnic romn, si nu german, ca acum

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a fost huiduit sambata la Barlad, unde a sustinut un discurs de Centenar, cand a spus ca imi doresc un singur lucru: ca peste inca o suta de ani sa dea Domnul ca poporul roman sa fie condus de un etnic roman, si nu german, ca acum, scrie G4Media. ro.

Deputatul PSD care a spus ca natiunea romna este singura care a facut din Ferdinand ntregitorul acestei tari si explica declaratiile: Asa vreau eu! E interzis n tara asta sa declari ceva?

Deputatul PSD Adrian Solomon isi mentine afirmatiile potrivit carora isi doreste ca peste 100 de ani Romania sa nu mai fie condusa de un etnic german, ca acum o suta de ani si ca acum, si ca natiunea romana este singura care a facut din Ferdinand intregitorul acestei tari. El spune ca a facut acele declaratii pentru ca asa a vrut si ca a fost un noroc ca Regele Ferdinand s-a aflat de partea castigatoare in Primul Razboi Mondial.

Deputatul PSD huiduit de 1 Decembrie revine: Nu-l comparati pe Ferdinand cu neamtul de azi. Eu sunt fan Cuza

Deputatul PSD Adrian Solomon, care a fost huiduit la Barlad de cetatenii adunati la festivitatile de Centenar, a revenit, luni, asupra declaratiilor jignitoare la adresa Regelui Ferdinand si a presedintelui Klaus Iohannis.

Scandalul privind revocarea lui Dragnea. Zegrean: Cel mai probabil situatia va fi lamurita la CCR, daca va cere cineva. Problema este pana atunci ce se intampla?

Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, a declarat pentru Mediafax despre scandalul din Parlament ca intotdeauna cand s-au schimbat presedintii de Camere a fost cu scandal si cu urlete si ca probabil.

Deputatul PSD Ion Mocioalca a trecut la Pro Romania

Deputatul Ion Mocioalca, presedinte al PSD Caras-Severin, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook ca dupa 24 de ani a ales sa demisioneze din partid si sa se alature Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

Deputatul PSD Ion Mocioalca a demisionat din partid

Ion Mocioalca, deputat PSD, a transmis o scrisoare la ceas aniversar: cand a implinit24 de ani de cand a intrat in Partidul Social Democrat. Prin aceste randuri, Ion Mocialca si-a anuntat demisia din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )