Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ana Birchall, despre CSM sub conducerea Liei Savonea: A uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

B1 B1,
Ana Birchall, despre CSM sub conducerea Liei Savonea: A uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Nu am facut altceva decat sa respect legea - asa a reactionat Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa ce presedintele CSM, Lia Savonea, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic intre. continuă pe B1

Razboiul in Justitie continua. Ana Birchall acuza CSM ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, someaza Consiliul Superior al Magistraturii sa transmita ministerului in regim de urgenta punctul de vedere al institutiei legat de raportul GRECO. Birchall a spus ca a asteptat si asteapta opinia institutiei, care se pare insa ca era preocupata de modificarea Legii ANI.

Sapte membri CSM cer plenului si Liei Savonea sa sesizeze CCR in legatura cu inregistrarile cu Viorica Dancila

Sapte membri CSM anunta, intr-un comunicat, ca solicita plenului si presedintei Lia Savonea sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in presa cu Viorica Dancila care le vorbeste colegilor de partid despre miza justitiei pentru ramanerea la guvernare.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca, in viziunea sa, Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu este in beneficiul actului de justitie. Existenta acestei sectii.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. In ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu.

Ana Birchall respinge acuzatiile sefei CSM, Lia Savonea, si ataca Sectia Speciala. Nu o sa-mi bat niciodata joc de CV-ul meu, nu consider ca este normal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului.

Procurorii din CSM ii cer Liei Savonea documentatia care a stat la baza controversatelor propuneri de modificare a Legii ANI

Patru din cei cinci procurori din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) anunta, printr-un comunicat transmis luni, ca i-au cerut sefei CSM, Lia Savonea, documentatia care a stat la baza propunerilor de modificare a Legii de functionare a Agentiei Nationale de Integritate ANI). Ei spun ca au soliciat inclusiv actele in care s-au consemnat opiniile minoritare formulate in legatura cu modificarile care au generat ingrijorare in randul opiniei publice si al magistratilor.

Ana Birchall: Este datoria mea sa apar atributiile si reputatia Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Scandal la Antena 3. Ana Birchall i-a amenintat pe jurnalistii postului: E nesimtire ce faci!

Antena 3 a publicat un material in care Ana Birchall ii ofera lui Mircea Geoana suma de 5. 000 de euro. Jurnalistii postului de televiziune au sustinut ulterior ca ministrul Justitiei le-a trimis mesaje si i-a amenintat ca ii va da in judecata. Oana Stancu a facut public ulterior mesajul primit de pe numarul de telefon .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )