Libnet.ro
UNICEF

18:15

Catalin Radulescu (PSD): Minciuna minciunilor e ca ce ne cere Timmermans ar fi sa nu respectam deciziile CCR si Constitutia

B1 B1,
Catalin Radulescu (PSD): Minciuna minciunilor e ca ce ne cere Timmermans ar fi sa nu respectam deciziile CCR si Constitutia

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene a declarat ca prin scrisoarea trimisa pe 10 mai autoritatilor romane incearca sa le convinga sa nu renunte la lupta impotriva coruptiei. Detalii AICI) in replica,. continuă pe B1

Catalin Radulescu (PSD), despre legea impotriva dublului standard: Nu vindem niciun fel de iluzii. A inceput sa ne placa sa ne batem cu corporatiile astea (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, pentru B1 TV, ca legea impotriva dublului standard, initiata de partidul din care face parte, va pedepsi drastic companiile care aduc in Romania produse de o calitate.

Catalin Radulescu (PSD): Deja e hilar ca sa-l asculti pe domnul Iohannis. Probabil nu-i convine ca la summit-ul de la Sibiu, in afara de a-si arata zambetul ala de scriitor de carti, n-a facut nimic (VIDEO)

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a respins vehement acuzatia presedintelui Klaus Iohannis, potrivit careia PSD vrea sa-si trimita cat mai multi oameni in Parlamentul European cu un discurs.

PSD-istul Catalin Radulescu sustine vanzarea materialelor pirotehnice catre copiii de 12 ani

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, cunoscut drept deputatul-mitraliera, propune o relaxare a regimului articolelor pirotehnice. Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a depus la Parlament un proiect de lege care relaxeaza conditiile in care materiile pirotehnice sunt comercializate. intre altele, cateva astfel de materiale, care acum sunt interzise la vanzare, vor putea fi comercializate. Mai mult, unele materiale [] .

Catalin Radulescu, declaratie despre maneaua lui Guta: Este foarte buna, se adreseaza celor din electoratul nostru, care le plac manele

Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat, luni, la Parlament, despre maneaua cu mesaj electoral de sustinere a PSD, cantata de Nicolae Guta, ca este foarte buna si se adreseaza electoratului PSD. El s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )