Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a amanat pronuntarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Adevărul Adevărul,
CCR a amanat pronuntarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pronuntarea pe sesizarea de neconstitutionalitate emisa de opozitie privind alegerea lui Teodor Melescanu pentru postul de presedinte al Senatului, potrivit surse citate de Mediafax. continuă pe Adevărul

CCR discuta sesizarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, astazi, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

CCR dezbate hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

ACTUALIZARE - CCR a amanat pentru 30 octombrie dezbaterea sesizarii referitoare la hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu.

UPDATE: CCR amana pana in 30 octombrie o decizie pe sesizarea ALDE privind alegerea lui Melescanu la sefia Senatului Fostul ministru de Externe a ajuns presedinte la Senat cu sprijinul PSD si a fost exclus din ALDE

Curtea Constitutionala a amanat miercuri pentru 30 octombrie o decizie asupra sesizarii ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a ajuns la sefia Senatului cu sprijinul PSD si provocand scandal in partidul sau, ALDE, care tocmai rupsese coalitia de guvernare.

CCR dezbate astazi sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului de alegere a lui Teodor Melescanu ca presedinte al acestei camere.

CCR, amanare cu privire la sesizarea privind alegerea lui Melescanu la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, miercuri, pentru 30 octombrie, pronuntarea asupra sesizarii referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, au precizat,.

Teodor Melescanu despre Tamara Buciuceanu: Ati adus multa bucurie in sufletele multor generatii

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, regreta moartea Tamarei Buciuceanu si afirma ca actrita a .

Propunerea USR privind alegerea primarilor in doua tururi - respinsa la Senat

Propunerea legislativa a USR privind alegerea primarilor in doua tururi a fost respinsa, miercuri, la Senat prin voturile UDMR si PSD, senatorul USR Vlad Alexandrescu afirmand ca PSD si UDMR nu sunt partide nationale, democratice, ci o gasca de baroni locali care vor sa conduca primariile si judetele ca niste mosieri.

CCR a amanat pentru 30 octombrie dezbaterea sesizarii referitoare la Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 30 octombrie, dezbaterea sesizarii cu p.

Ciolacu, dupa respingerea proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi: PNL a chiulit, asta ca sa stiti cand ii mai auziti rupandu-si camasa de pe ei

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PNL a chiulit de la votul din Senat unde a fost respins proiectul care viza alegerea primarilor in doua tururi. Sau poate ca, de fapt, fara voturile fostilor pesedisti nu pot sa faca nimic singuri, a transmis Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )