Libnet.ro
UNICEF

19:17

Codul de procedura penala se intoarce in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul de procedura penala se intoarce in Parlament

Curtea Constitutionala a decis ca sunt neconstitutionale o parte dintre modificarile aduse Codului de procedura penala, contestate atat de catre presedintele Klaus Iohaanniss, cat si de inalta Curte de Casatie si Justitie si de PNL si USR, astfel ca legea se intoarce in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Codul de Procedura Penala, partial neconstitutional

Curtea Constitutionala a dezbatut vineri sesizarile trimise de Curtea Suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis la proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, adoptat de majoritatea PSD-ALDE, declarandu-l partial neconstitutinal, potrivit unor surse.

Tensiune la CCR: Decizia pe Codul de Procedura Penala a fost amanata de ieri pe azi

Curtea Constitutionala a dezbatut, joi, sesizarile trimise de Curtea Suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis la proiectul de modificare a Codului de procedura penala, adoptat de majoritatea PSD-ALDE. Magistratii CCR continua si azi dezbaterile pe acest subiect, dupa ce joi nu au reusit sa ajunga la o concluzie: volumul de munca e foarte mare, iar miza e una uriasa.

Zi importanta pentru justitie: Curtea Constitutionala discuta sesizarea privind modificarile la Codul de Procedura Penala

Zi decisiva la Curtea Constitutionala. Judecatorii decid joi asupra sesizarilor facute de Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie si de catre opozitie pe modificarile la Codul de Procedura.

Codul de Procedura Penala, discutat la CCR

Sunt dezbateri-maraton la Curtea Constitutionala pe tema Codului de Procedura Penala, in urma sesizarilor depuse de presedintele Klaus Iohannis si Instanta Suprema. Sunt contestate mai multe.

CCR discuta sesizarile privind Codul de procedura penala si Legea organizarii judiciare

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala, precum.

Curtea Constitutionala admite sesizarile pe legea modificarii Codului de procedura penala si pe cea pentru modificarea legii privind organizarea judiciara

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, vineri, sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul legii pentru modificarea Codului de.

CCR discuta despre modificarile Codului de procedura penala

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile formulate de seful statului, precum si de inalta Curte de Casatie si Justitie, de PNL si de USR asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala.

CCR discuta sesizarile asupra Legii privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala

Curtea Constitutionala discuta, joi, sesizarile formulate de seful statului, precum si de inalta Curte de Casatie si Justitie, de PNL si de USR asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si asupra modificarilor aduse Codului de procedura penala.

Codul de Procedura Penala, declarat partial neconstitutional de CCR

Judecatorii Curtii Constitutionale au admis partial sesizarile facute de presedintele Klaus Iohannis, opozitia parlamentara si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile la Codul de.

UPDATE Codul de procedura penala, partial neconstitutional / Lista completa a modificarilor care au picat la CCR / Articolele dorite de Dragnea si respinse de magistratii constitutionali

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, vineri, sesizarile transmise de Instanta suprema, PNL, USR si presedintele Klaus Iohannis in legatura cu proiectul legii pentru modificarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea legii privind organizarea judiciara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )