Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Recomandarea mea catre cetateni e sa respecte reglementarile in vigoare si sa nu tina cont de deciziile CCR

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Recomandarea mea catre cetateni e sa respecte reglementarile in vigoare si sa nu tina cont de deciziile CCR

Premierul Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa respecte regulile menite sa previna raspandirea coronavirusului si sa ignore deciziile Curtii Constitutionale. Reactia sa vine dupa ce judecatorii CCR au st. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

Ludovic Orban sfideaza decizia CCR: Rugamintea mea catre populatie e sa nu tina cont de ea

Ludovic Orban sugereaza romanilor sa nu respecte decizia CCR privind carantinarea si izolarea, declarate neconstitutionale.

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

Ludovic Orban: Nu s-a terminat valul 1 de infectari cu coronavirus. Obiectivul e sa nu mai venim cu nicio restrictie, in masura in care oamenii respecta regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Romania nu a intrat in al doilea val al epidemiei de coronavirus pentru ca nu l-a depasit nici pe primul. Seful Guvernului a explicat faptul ca ne-am confruntat.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: incurajez dezvoltarea sectorului cooperatiei mestesugaresti ca forta activa a economiei nationale

Premierul Ludovic Orban considera ca este nevoie de punerea in valoare, mai eficient, a potentialului sectorului cooperatiei, iar acesta sa fie ajutat sa depaseasca dificultatile provocate de restrangerea activitatii din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

Premierul Ludovic Orban: As prelungi starea de alerta daca ar trebui sa iau decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri din ultimele zile

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri seara, ca ar prelungi starea de alerta daca ar trebui sa ia decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri noi de infectari cu coronavirus din.

Ludovic Orban: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor. A fost o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nu a fost deloc usor pentru Guvern sa ia decizia de suspendare a cursurilor in clase, dar acest pas trebuia facut, in contextul izbucnirii epidemiei de coronavirus, .

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )