Libnet.ro
UNICEF

19:15

Domnul ministru Florin Citu bate saua sa priceapa poporul. Ne pregateste pentru ce urmeaza

Adevărul Adevărul,
Domnul ministru Florin Citu bate saua sa priceapa poporul. Ne pregateste pentru ce urmeaza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, se arata oripilat de ce voia sa faca PSD pentru a gasi de banii necesari cresterii pensiilor cu 40%. Tare imi este teama ca va fi obligat sa apeleze la solutia de care astazi se arata ingrozit. CCR s-a pronuntat odata prin decizia nr. 872 din 25 iunie 2010, decizie valabila si astazi. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

Florin Citu: As vrea sa discutam nu doar de pensii. As vrea sa ma certe romanii ca nu dublez investitiile

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat vineri seara ca intentioneaza sa aloce, in a doua parte a anului, mai multi bani pentru investitii si face apel la romani sa inteleaga ca aceasta este singura decizie sustenabila. Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. , a avertizat Citu.

Florin Citu: Daca vom creste investitiile in acest an, vom putea plati pensii si salarii marite si in anii viitori

Guvernul vrea sa aloce mai multi bani pentru investitii in cea de-a doua jumatate a anului, deoarece doar astfel vor putea fi crescute pensiile si salariile in anii urmatori, a declarat, vineri seara, la postul B1 TV, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Ar trebui ca Florin Citu sa prezinte intreg documentul cu pretinsul plan al PSD, nu doua bucati, din care una nu zice nimic

Florin Citu, ministrul Finantelor, a publicat joi pe contul sau de Facebook o captura foto dintr-un document privind un pretins plan al PSD, intr-o zi in care intreg mediul de afaceri a asteptat sa afle daca apare sau nu in Monitorul oficial ordonanta promisa si adoptata saptamana trecuta) privind amanarea taxelor a aparut pe la ora 21:00 dupa ce o saptamana multi au asteptat zilnic pana pe la 12 noaptea). in loc sa anunte ca se publica etc. , pe pagina sa de Facebook apare o poza cu atac la PSD. De fapt, pare a fi prima parte a unui document pe care el l-a mai prezentat prin decembrie. Atunci citise doar concluzia. Deci avem inceputul si sfarsitul documentului. Daca e cum spune Citu, atunci trebuie sa faca public intregul document. E de interes public.

Florin Citu, acuzatii grave la adresa PSD: Acest plan urmeaza sa fie propus si aprobat si in congresul PSD

Florin Citu a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe reprezentantii Partidului Social Democrat ca vor sa vanda Romania. Ministrul Finantelor a suprrins pe toata lumea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )