Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca daca bugetul de stat pe 2019 ramane in forma prezentata de Ministerul Finantelor, atunci il va ataca pe toate caile legale. Acest buget incalca legile in.

Gabriela Firea, despre o eventuala plecare din partid: Nu am fost niciodata traseist politic. Probabil pentru domnul Dragnea acestea sunt detalii.... Sper ca epoca lui sa se termine cat mai curand

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca nu intentioneaza sa plece din PSD, dar cel mai probabil va fi exclusa din partid. intrebata daca i se va alatura lui Victor Ponta in Pro Romania, Firea a.

Gabriela Firea, candidatura la prezidentiale? M-as duce sa-l contracandidez pe Dragnea oriunde se va duce el

Primarul Gabriela Firea a declarat, sambata, ca nu s-a gandit in aceasta perioada daca va candida sau nu pentru prezidentiale deoarece e prematur, insa a precizat ca sunt momente cand si-ar dori sa.

Gabriela Firea, scrisoare deschisa catre bucuresteni. Guvernul Dragnea cu o mana le-a dat si cu doua-trei le-a luat

Gabriela Firea sustine, intr-o scrisoare deschisaadresatabucurestenilor, ca prin proiectul de buget Bucurestiul ramane fara 25% din buget. Redam integral scrisoareatransmisa de primarul .

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Pucistii din PSD, din nou impreuna. Gabriela Firea, Paul Stanescu si Marian Neacsu, discutie inainte de CEX

Presedintele TSD Gabriel Petrea a postat, vineri pe Facebook, o poza in care apare alaturi de primarul general Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu si Marian Neacsu, exclus anul trecut din partid. Cei patru au incercat sa-l rastoarne anul trecut pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

intalnire IMPORTANTA intre Gabriela Firea, Paul Stanescu, Gabriel Petrea si Marian Neacsu inainte de CEX PSD: in echipa. Despre trecut, prezent si viitor! (FOTO)

Opozantii lui Liviu Dragnea din interiorul partidului s-au intalnit, vineri, pentru discutii. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu, fostul secretar general PSD Marian Neacsu.

Gabriela Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet: Voi trimite Corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/ Apa Nova: Nu a fost niciun risc pentru populatie, apa este potabila

Primarul Gabriela Firea a anuntat joi ca trimite Corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova este potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a declarat Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a cerut bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet, care miroase puternic a clor, pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala. Mai mult, Gabriela Firea a sustinut ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat. La randul lor, reprezentantii Apa Nova au sustinut ca apa furnizata bucurestenilor este potabila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )