Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

intrevedere Klaus Iohannis - Shinzo Abe, marti, la Palatul Cotroceni. Ce vor discuta seful statului si premierul Japoniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti.

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul.

Olguta Vasilescu vorbeste de suspendarea lui Klaus Iohannis din functie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

USR ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru

Uniunea Salvati Romania USR) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE si sustine solutia alegerilor anticipate, deoarece coalitia PSD-ALDE si-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna Romania.

Iohannis a retrimis Parlamentului legea privind drepturile de autor

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului, pentru rexeaminare, legea privind drepturile de autor si drepturile conexe, informeaza un comunicat al Cotroceniului.

PSD DEZGROAPA SECUREA RAZBOIULUI: Lia Olguta Vasilescu anunta SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )