Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR. Presedintele continua atacul ala adresa Guvernului Dancila

B1 B1,
Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR. Presedintele continua atacul ala adresa Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale marti, 11 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, noua sesizare la CCR

Klaus Iohannis a sesizat, marti, CCR cu privire la legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,.

KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, sustinand ca autoritatile administratiei publice locale, intrucat nu au personalitate juridica, nu pot exercita drepturi si obligatii proprii in cadrul raporturilor juridice rezultate din calitatea de unic actionar/asociat al societatii rezultate in urma reorganizarii unei regii autonome.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles. Ce va discuta presedintele Romaniei cu oficialii UE

Presedintele Romaniei va participa, in perioada 13 - 14 decembrie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Klaus Iohannis va.

KLAUS IOHANNIS: CCR sesizata privind drepturile persoanelor cu dizabilitati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

Premierul Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis a jignit-o: A spus femeia aceasta!

Premierul Viorica Dancila a comentat luni pozitia sefului statului dupa ce Guvernul l-a reclamat la CCR. Dancila spune ca s-a simtit jignita de modul in care Klaus Iohannis a reactionat.

Klaus Iohannis merge la CSM, la sedinta in care se alege noua conducere

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului. Agenda sefului satatului pentru miercuri .

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )