Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta. Judecatorii CCR, direct vizati

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta. Judecatorii CCR, direct vizati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Legii nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale. Astfel, a fost eliminata obligativitatea ca, la numirea judecato. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica modul de alegere a judecatorilor constitutionali de catre Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, modificarea art. 5 alin. 4) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, care prevede ca judecatorii acestei instante sunt numiti cu votul majoritatii membrilor prezenti, potrivit Agerpres.

Veste buna pentru bugetari: Klaus Iohannis a promulgat legea

Vesti de ultim moment pentru bugetari! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 12 martie, lege.

ANUNT CRUCIAL pentru BUGETARI: Klaus Iohannis A PROMULGAT legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care Vinerea Mare devine zi libera. Seful statului a semnat decretul pentru modificarea Codului Muncii, astfel ca angajatii din sistemul bugetar vor beneficia.

Romanii, liber de Vinerea Mare. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care Vinerea Mare devine sarbatoare legala nelucratoare, scrie Ziare. com .

Tudor Chirila, reactie dura la adresa lui Klaus Iohannis. Adevarul e intotdeauna binevenit. Daca domnul Iohannis e de partea adevarului, ar fi frumos sa solicite

Tudor Chirila a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu va solicita o opinie a Comisiei de la Venetia cu privire la modificarea legilor justitiei. Artistul il critica pe seful.

PNL: Avem candidat la functia de presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, ieri, ca liberalii au candidat la alegerile prezidentiale din 2019, in persoana actualului presedinte, Klaus Iohannis. Propunerea de desemnare a lui Klaus Iohannis drept candidat la functia de presedinte din partea PNL a fost votata favorabil de 793 de liberali, 24 de voturi fiind nule.

Klaus Iohannis, presedinte, iar Ludovic Orban, premier

ACTUALIZARE 16:00 Orban: PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------- * ACTUALIZARE 15:00 Consiliul National al PNL: Orban - validat propunerea de premier al liberalilor, Iohannis - candidat prezidential Consiliul National al PNL a validat, propunerea ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, sa fie propus de partid pentru functia de prim-ministru iar Klaus Iohannis, candidat la functia de presedinte al Romaniei pentru alegerile din 2019. Pentru propunerea de prim-ministru al PNL a candidat si Viorel Catarama. ------- * ACTUALIZARE 14:30 Flutur: PNL, daca este responsabil, trebuie sa raspunda la niste provocari ------- * ACTUALIZARE 14:05 PNL anunta depunerea, in aceasta sesiune parlamentara, a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului -------- * ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese pana in 2013. Presedintele Romaniei apreciaza ca legea lui Florin Iordache este o masura .

Klaus Iohannis refuza sa promulge si retrimite la Parlament Legea ANI, prin care incetau interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului Legea ANI a lui Florin Iordache, apreciind ca este vorba despre o masura de clementa acordata parlamentarilor care afecteaza standardele de integritate si pune in discutie respectarea angajamentelor asumate de Romania in calitate de membru al Uniunii Europene.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea Referendumului

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, miercuri, spre reexaminare, Legea Referendumului. Proiectul initiat de PSD il scoate din procedura organizarii referendumului pe presedintele Romaniei, avand in vedere.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )