Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, reactie dupa decizia CCR pe modificarile la codurile penale: Coalitia PSD-ALDE a avut un singur scop: protejarea infractorilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa decizia CCR pe modificarile la codurile penale: Coalitia PSD-ALDE a avut un singur scop: protejarea infractorilor

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la decizia Curtii Constittionale care a declarat neconstitutionale modificarile lacodurile penale. Decizia pronuntata astazi de catre Curtea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Modificarile legislatiei penale au avut un singur scop, protejarea infractorilor. Coalitia PSD-ALDE sa abandoneze pretinsa reforma in domeniul penal

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca faptul ca magistratii de la Curtea Constitutionala au stabilit ca modificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale este o.

Orban, dupa decizia CCR privind codurile: O victorie amara dupa asaltul dat in ultimii ani de zile de PSD-ALDE in favoarea infractorilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban,. a salutat decizia CCR de a declara modificarile aduse la Codurile Penale neconstitutionale si cere coalitiei PSD-ALDE sa mearga in parlament si sa abroge toate amendamentele controversate.

Klaus Iohannis cere PSD sa abroge modificarile din Codurile Penale: Daca nu, promit ca strang o noua majoritate

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a venit duminica seara cu o declaratie de presa in contextul tragediei de la Caracal, in care a laudat societatea romaneasca pentru ca s-a trezit. De cealalta parte, Seful Statului remarca ca problema reala este guvernarea PSD din ultimii ani si cere Guvernului sa ia masuri pentru a abroga modificarile legislative aduse in ultimii ani la legile justitiei si codurile penale.

CCR: Modificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale

CCR a anuntat camodificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale. Stire in curs .

Klaus Iohannis cere PSD-ALDE sa renunte la modificarea Codurilor penale: Au avut un singur scop, protejarea infractorilor in detrimentul persoanelor vatamate

Presedintele Klaus Iohannis cere coalitiei PSD-ALDE sa abandoneze incercarea de a modifica Codurile penale si sa revina asupra schimbarilor toxice operate deja in legile justitiei, care s-au dovedit adevarate atentate la adresa sigurantei cetateanului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca sunt neconstitutionale.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Anuntul facut de Klaus Iohannis aproape de miezul noptii

Presedintele Klaus Iohannis a postat o noua reactie dupa tragedia de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita, in timp ce politistii au ezitat sa intre in locuinta principalului.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus.

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )