Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Antena3 Antena3,
Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale. continuă pe Antena3

Ce a spus Eugen Nicolicea despre RESPINGEREA Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a inventat motive de refuz si a incalcat motive de legalitate atunci cand a refuzat, din nou, propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, a.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii: Nu are pregatirea necesara

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Presedintele Iohannis respinge din nou numirea Liei Olguta Vasilescu n functia de ministru al Dezvoltarii: Nu are pregatirea necesara. Se adauga declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana, presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a patra oara numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ii transmite premierului o scrisoare in care ii cere sa vina cu o noua propunere pentru acest portofoliu. Seful statului argumenteaza ca Olguta Vasilescu nu are pregatirea necesara pentru aceasta functie. De asemenea, Iohannis ii imputa declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana virulente si presiunile asupra justitiei.

Remus Borza, despre adevaratul motiv al respingerii Liei Olguta Vasilescu: Aici e problema

Deputatul independent Remus Borza considera ca presedintele Klaus Iohannis greseste, dupa ce i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca respinge numirea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii,.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )