Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice.

LUDOVIC ORBAN: Saptamana viitoare vom adopta OUG care sa reglementeze procedurile de achizitii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta referitoare la procedurile de achizitii.

LUDOVIC ORBAN: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

Ludovic Orban, pe santierul drumului expres Craiova - Pitesti: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Economiei, Virgil Popescu, au vizitat, marti, santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Orban a sustinut ca proiectul privind acest.

Ludovic Orban: Avem disponibilitatea sa redeschidem restaurantele, in masura in care se ajunge la un set de reguli care sa fie asumate si de reprezentantii din HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca Guvernul are disponibilitatea sa redeschida restaurantele, in masura in care se ajunge la o intelegere legata de un set de.

Ludovic Orban: Romania are un potential turistic urias. Ospitalitatea romanilor ar putea fi un brand de tara. De multe ori, prejudecatile strainilor sunt in totala contradictie cu realitatea (VIDEO)

Ospitalitatea romanilor ar putea sa fie un brand de tara, este de parere premierul Ludovic Orban, care a explicat ca, de multe ori, prejudecatile strainilor despre cetatenii Romaniei sunt in totala.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice.

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )