Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mircea Badea a vorbit despre CONDAMNAREA lui la iNCHISOARE cu executare!

B1 B1,
Mircea Badea a vorbit despre CONDAMNAREA lui la iNCHISOARE cu executare!

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a actiona de indata, conform deciziei CCR, de a numi ministrii PSD, facand o comparatie imaginara cu scenariul in care el ar fi condamnat. continuă pe B1

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Este evident ca presedintele este foarte sigur ca va intra in turul doi cu Viorica Dancila

Mircea Badea a vorbit, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, despre alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie, subliniind ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca premierul Dancila sa intre in turul.

Mircea Badea, despre decizia CCR: E un abuz ce face presedintele. A incalcat Constitutia! Remarca cineva asta in Romania?

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis,de a actiona de indata, conform deciziei CCR, care a precizat ca acesta este obligat sa numeasca de indata ministrii.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile.

Sefa ANAF a vorbit despre toleranta zero in privinta evaziunii fiscale la Realitatea TV, post de televiziune care are datorii uriase la stat

Sefa ANAF Mirela Calugareanu a fost invitata, luni seara, in emisiunea moderata de Denise Rifai, la Realitatea TV, unde a vorbit despre toleranta zero in privinta evaziunii fiscale. Totul, in contextul in ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )