Libnet.ro
UNICEF

17:15

NELU TATARU: Pacientii cu coronavirus pot cere sa fie externati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Pacientii cu coronavirus pot cere sa fie externati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, vineri, ca lucreaza la un proiect de lege care sa reglementeze procedurile dupa decizia CCR prin care carantina a fost declarata neconstitutionala deoarece a fost impusa prin ordin de ministru si nu prin proiect de lege, conform Radio Europa Libera. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Nelu Tataru despre pacientii internati cu COVID, dar asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital

Pacientii internati cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital se pot externa la cerere, dar trebuie sa isi asume acest lucru, iar daca ulterior sunt implicati intr-o ancheta epidemiologica, raspund penal, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Reamintim ca CCR a decis ca pacientii cu coronavirus care nu au simptome nu mai pot fi tinuti spitalizati fara acordul lor, pe motiv ca li s-ar incalca drepturi fundamentale.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu avem acum pericolul starii de urgenta, dar ne putem gandi la o prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca, in acest moment, nu exista pericolul revenirii la starea de urgenta. Totusi, dat fiind numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele trei saptamani, gu.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica toate conditiile de carantina si izolare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in acest moment se lucreaza la un proiect de lege care sa clarifice toate conditiile de carantina si izolare. Asta dupa ce, recent, judecatorii Curtii.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Masuri ferme pentru incalcarea legii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Rata de transmitere s-a dublat in ultimele 3 saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Ne gandim daca este necesara prelungirea starii de alerta, sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru trage semnalul de alarma: Ne-am relaxat prea devreme!

Nelu Tataru vine cu noi precizari despre evolutia noului coronavirus. Ministrul Sanatatii sustine ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum avem o transmitere comunitara a noului virus, dar si o reacutizare a vechilor focare.

Nelu Tataru avertizeaza: Nu schimbam legile in timpul razboiului. Politicul a venit prea devreme

Nelu Tataru trage un semnal de alarma si indeamna ca romanii sa fie precauti, asta in contextul in care Curtea Constitutionala a Romaniei a hotarat ca plasarea in carantina si internarea obligatorie sunt neconsitutionale.

NELU TATARU: Mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat vineri ca mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizand ca avem in continuare focare. El a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru a se conforma recomandarilor Curtii Constitutionale si a defini mai clar notiunile de boala transmisibila, carantina, dar ca izolarea ramane de baza.

Nelu Tataru: Vad in perspectiva la sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august, o viata cvasi-normala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca primele masuri de relaxare au fost percepute de romani ca o adevarata libertate, dar, cu toate acestea, sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august ne-ar putea aduce o viata cvasi-normala. Tataru a spus ca va trebui sa ne obisnuim cu virusul un an sau chiar doi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )