Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi

ACTUALIZARE 11:56 Iohannis: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, astazi, la CSM, speranta si increderea ca judecatorii Curtii Constitutionale CCR) se vor apleca cu timp, cu mult profesionalism si cu multa obiectivitatea asupra aspectelor contestate in legile justitiei, despre care a spus ca au fost adoptate fara transparenta, printr-o procedura neclara, ad-hoc, cu pumnul in gura opozitiei si sub presiunea timpului. *ACTUALIZARE 10:05 Sedinta plenului CSM a inceput. continuă pe Ziarul Bursa

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri, incepand cu ora 10. 00, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017. Aceasta va fi prima aparitie publica a sefului statului din acest an.

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi, incepand cu ora 10:00, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017.

Cine si cum a votat pentru noua conducere a CSM: Dezvaluiri din spatele usilor inchise

Sedinta importanta vineri la CSM. Consiliul Superior al Magistraturii a prezentat raportul de activitate pe anul 2017 si si-a ales noua conducere. Judecatoarea Simona Marcu va fi in acest an presedinta.

O noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017.

LIVE TEXT Iohannis, la sedinta CSM: O sa fac orice imi sta in puterea sa va ajut sa garantati independenta justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste vineri pentru a-si alege noua conducere. La sedinta participa si presedintele Klaus Iohannis. Persoanele urmarite penal sau condamnate penal vor fi intotdeauna tentate sa puna sub semnul.

Presedintele Iohannis participa la sedintade maine a plenului CSM. Se va alege si noua conducere a forului

Seful statului si-a anuntat participarea la sedinta de vineri a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Conform programului, in sedinta se va prezenta raportul de activitate al CSM pe anul trecut si se va alege noua conducere a institutiei.

Consiliu Superior al Magistraturii isi alege vineri noua conducere. La sedinta participa presedintele K. Iohannis

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste vineri pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele, iar la sedinta participa si seful statului, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis la CSM: Justitia este si trebuie sa ramana independenta. O sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. / Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Potrivit Constitutiei, presedintele Romaniei prezideaza sedintele CSM la care participa. Seful statului a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Iohannis a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )