Libnet.ro
UNICEF

12:30

Orban: Dupa numarul de cazuri, as propune prelungirea starii de alerta, dar obiectivul Guvernului este de a nu mai introduce restrictii pe viitor

Adevărul Adevărul,
Orban: Dupa numarul de cazuri, as propune prelungirea starii de alerta, dar obiectivul Guvernului este de a nu mai introduce restrictii pe viitor

Premierul Ludovic Orban a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) - potrivit careia izolarea si carantina incalca drepturi si libertati fundamentale - in cazul unui contact cu un pacient infectat cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Orban: Daca astazi ar trebui sa iau decizia pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine. Ministrul Sanatatii: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica conditiile de carantina si izolare. Izolarea ramane de baza Daca va fi nevoie, vom prelungi starea de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

Raed Arafat demonteaza un fake news: NU s-a solicitat prelungirea starii de alerta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si secretar de stat in Ministerul de Interne, a anuntat ca NU s-a solicitat prelungirea starii de alerta. Precizarea vine in contextul in care au.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Ne gandim daca este necesara prelungirea starii de alerta, sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Se opreste Liga 1? LPF reactioneaza dupa ultimele cazuri de coronavirus din fotbalul romanesc

Liga Profesionista de Fotbal a emis, sambata, un comunicat pe fondul aparitiei de noi cazuri de coronaviurs in fotbalul romanesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )