Libnet.ro
UNICEF

13:31

PNL a sesizat la CCR legea privind organizarea referendumului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL a sesizat la CCR legea privind organizarea referendumului

Senatorii liberali au sesizat, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la neconstitutionalitatea modificarii si completarii Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. continuă pe Ziarul Bursa

PNL a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea legii referendumului

Senatorii liberali au sesizat, vineri, Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea modificarii si completarii Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, anunta Agerpres. Sesizarea este justificata de incalcarea, in cadrul procedurii de reexaminare a legii mentionate, a deciziei anterioare a CCR nr. 612/2017), privitoare la aceeasi lege, prin care au fost admise observatiile de neconstitutionalitate formulate de PNL, se arata in sesizarea de neconstitutionalitate.

PNL contesta la CCR legile privind functionarea CSM, guvernanta corporativa si supraimpozitarea gazelor

Liberalii au depus, astazi, la Curtea Constitutionala a Romaniei CSM) sesizari de neconstitutionalitate privind modificarea legii 317/2004 pentru functionarea CSM, a legii referitoare la guvernanta corporativa a intreprinderilor publice si a legii privind supraimpozitarea gazelor.

Nu se opune revolutiei fiscale: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA, a anuntat miercuri Administratia prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind plata defalcata a TVA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA.

Iohannis a promulgat legea privind plata defalcata a TVA

Legea de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In aceste conditii, exista sanse ca actul normativ, cu modificarile majore adoptate in Parlament, sa fie publicat in Monitorul.

Legea privind plata defalcata a TVA, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii privind pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )