Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele CSM sesizeaza CCR cu privire la actiunile ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CSM sesizeaza CCR cu privire la actiunile ministrului Justitiei

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a anuntat, marti, ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la existenta unui conflict de natura constitutionala in legatura cu actiunile ministrului Justitiei, Ana Birchall. De asemenea, Savonea a vorbit despre o criza fara precedent in interiorul Consiliului, generata de refuzul unor membri de a participa la sedinte. Savonea a anuntat ca se va propune reducerea numarului de persoane pentru a se intruni cvorumul, dar si sanctionarea membrilor permanenti ai Consiliului care refuza sa participe la sedinte. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CSM sesizeaza CCR cu privire la actiunile ministrului Justitiei

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a anuntat, marti, ca va sesiza Curt.

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

Sefa CSM va sesiza la CCR un conflict juridic cu ministrul Justitiei. Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor si de subminare a autoritatii Consiliului (VIDEO)

UPDATE Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor, precum si de subminare a autoritatii CSM, potrivit hotnews. ro. Lia Savonea, sefa Consiliului Superior al.

O noua scrisoare a ministrului Justitiei catre sefa CSM. ii cere explicatii privind modificarile propuse Legii ANI

Comunicatul de presa in care sefa CSM, Lia Savonea, a acuzat gravele dezinformari din mass-media pe tema propunerilor Consiliului de modificare a legii ANI a provocat o noua reactie a ministrului Justitiei, Ana Birchall. Aceasta i-a trimis luni o noua scrisoare Liei Savonea, careia ii cere explicatii privind temeiul legal si regulamentar al initierii demersului de modificare a legislatiei ce sta la baza functionarii Agentiei Nationale de Integritate.

MAGISTRATII, NEMULTUMITI DE LIA SAVONEA, PRESEDINTELE CSM Scandal in Consiliul Superior al Magistraturii

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost convocat pentru maine de presedintele Lia Savonea, care incearca pentru a cincea oara sa o instaleze in functia de procuror sef al contestatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie pe Adina Florea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )