Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) o sesizare de constitutionalitate asupra Ordonantei de Urgenta privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban viziteaza astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. Klaus Iohannis, apel pentru populatie Langa Bucuresti, armata a ridicat un spital, acolo unde se afla presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania. Lucrurile vor fi mai grave, ne asteptam la cresterea numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni, ca va fi facuta o evaluare la sange a intregului sistem.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

Klaus Iohannis: Avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Este deja foarte mult. Sa-i portejam pe cei de peste 65 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a facut din nou apel, luni, la cetatenii romani sa respecte recomandarile autoritatilor pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Totodata, seful statului a.

Klaus Iohannis: Avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Este deja foarte mult. Sa-i protejam pe cei de peste 65 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut din nou apel, luni, la cetatenii romani sa respecte recomandarile autoritatilor pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Totodata, seful statului a.

Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban si ministrii din Guvern

Upate. Sedinta de la Palatul Cotroceni s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii.

VIDEO Klaus Iohannis, despre criza provocata de COVID-19: Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus sambata, dupa ce a mers in vizita la Spitalul Militar de Campanie ROL II, ca lucrurile vor fi mai grave in ceea ce priveste criza provocata in Romania de coronavirus si ca se asteapta la o crestere a numarului bolnavilor. Totodata, el a subliniat ca dupa ce se termina criza pandemiei cu coronavirus, va avea loc o evaluare la sange a spitalelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )