Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: CCR discuta pe 23 ianuarie legile Justitiei. Dragnea a stiut dinainte data, desi pe site-ul CCR nu e anuntata inca nicio sedinta in luna ianuarie

Adevărul Adevărul,
Surse: CCR discuta pe 23 ianuarie legile Justitiei. Dragnea a stiut dinainte data, desi pe site-ul CCR nu e anuntata inca nicio sedinta in luna ianuarie

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, la RTV, ca magistratii Curtii Constitutionale CCR) au stabilit, pentru luna ianuarie, un calendar de judecata a celor trei Legi ale Justitiei, contestate de Opozitie. insa pe site-ul CCR nu figureaza nicio sedinta de judecata in luna ianuarie. Ultima sedinta a fost pe 14 decembrie. continuă pe Adevărul

Dragnea stie dinainte programul CCR? Liderul PSD a anutat ca legile Justitiei vor fi dezbatute in ianuarie, desi pe siteul CCR nu e anuntata nicio sedinta

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, la RTV, ca magistratii Curtii Constitutionale CCR) au stabilit, pentru luna ianuarie, un calendar de judecata a celor trei Legi ale Justitiei, contestate de Opozitie. insa pe site-ul CCR nu figureaza nicio sedinta de judecata in luna ianuarie. Ultima sedinta a fost pe 14 decembrie.

Dragnea, despre Legile Justitiei: Dezbaterile au fost ultratransparente, stralucitoare. O majoritate zdrobitoare din aceste articole sunt elaborate de catre asociatiile profesionale

Liviu Dragnea a declarat ca modificarile aduse Legilor Justitiei nu afecteaza independenta Justitiei, iar dezbaterile asupra acestora au fost ultratransparente, stralucitoare. in primul rand.

Cine sunt reprezentantii organizatiilor civice care vor discuta cu Tudose despre Legile Justitiei

Premierul Mihai Tudose se va intalni miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, care i-au cerut o discutie privind Legile.

Cine sunt cei sapte reprezentanti ai societatii civile care se vor intalni cu premierul Tudose pentru a discuta despre legile Justitiei

Sapte persoane vor reprezenta cele 43 de organizatii civice care i-au trimis saptamana trecuta o scrisoare premierului Mihai Tudose pentru o intalnire in care sa fie discutate modificarile aduse la legile Justitiei.

Obiectivul lui Dragnea, economia sa para ca functioneaza pana trec Legile Justitiei

Senatorul PNL, Florin Citu, a declarat ieri ca deciziile asumate de Guvern pe termen scurt par sa imbunatateasca situatia economica dar pe termen mediu si lung condamna societatea la subdezvoltare, intr-o incercare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea de a face sa para ca economia functioneaza pana trec Legile Justitiei.

Iordache i-a transmis lui Melescanu modificarile pe legile Justitiei pentru a le prezenta ambasadorilor

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a transmis joi ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, proiectele de acte normative prin care au fost modificate Legile.

Iordache ALTA iNTREBARE ia la MISTO ambasadele: Am tradus Legile Justitiei. NU SE CUNOASTE LIMBA ROMANA SUFICIENT! (VIDEO)

Florin Iordache a tradus in limba engleza proiectele de acte normative prin care au fost modificate legile Justitiei, pentru a se asigura ca ambasadele straine la Bucuresti inteleg cat mai bine.

Modificarile pe legile Justitiei, trimise de Iordache lui Melescanu pentru a le prezenta ambasadorilor

Proiectele de acte normative prin care au fost modificate legile Justitiei au fost transmise joi ministrului de Externe, Teodor Melescanu, de catre Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale.

Dragnea a stiut data in care CCR va analiza Legile Justitiei, desi pe site-ul institutiei nu era facut niciun anunt

Liviu Dragnea a anuntat la Romania TV ca judecatorii Curtii Constitutionale au stabilit pentru luna ianuarie un calendar de judecata a celor trei Legi ale Justitiei, contestate de Opozitie. Asta desi pe si.

Forumul Judecatorilor ii cere lui Iohannis sa sesizeze CCR in privinta modificarilor pe legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la legile de modificare a statutului judecatorilor si al procurorilor, a legii privind organizarea judiciara si a legii privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )