Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educatie, Iohannis pericliteaza o generatie de tineri medici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educatie, Iohannis pericliteaza o generatie de tineri medici

Premierul Viorica Dancila spune ca prin refuzul de a aplica decizia CCR si a numi un ministru interimar la Educatie, presedintele Klaus Iohannis pericliteaza o generatie intreaga de tineri medici, care nu vor putea sustine la timp examenul de rezidentiat. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Prin refuzul de a aplica decizia CCR, Iohannis pericliteaza o generatie intreaga de tineri

Premierul Viorica Dancila ii transmite presedintelui Klaus Iohannis ca a mai trecut o zi de incalcar.

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Dancila, despre refuzul lui Iohannis: Poate merge spre penal. O sa ma consult cu juristii

Viorica Dancila a declarat joi seara, la Romania TV, ca lipsa unei decizii a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la numirea ministrilor interimari, desi hotararea CCR il obliga, poate merge spre zona penalului. Premierul a precizat ca se va consulta cu juristii pe acest subiect, potriivt Mediafax.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Cine este Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila ministru al Justitiei in locul Anei Birchall Alina Gorghiu: E ca si cum pui un gradinar ministru de Interne, Iordache pare prezentabil

Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila in functia de ministru al Justitiei, in locul Anei Birchall, a absolvit in 2003 Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, licentiat in Stiinte Politice, si are un master in Management Public, la Scoala de Studii Academice Post Universitare Ovidiu Sincai Bucuresti. Daca va fi numit in functie, ar fi primul ministru de Justitie dintre cei 20 care au ocupat acest portofoliu dupa Revolutie unii de mai multe ori) care nu are studii de specialitate in drept.

Viorica Dancila, despre crima din Piata Constitutiei: Am cerut control la Politia Capitalei. Mi-au spus cu tot respectul, nu avem ministru de Interne (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a gasit explicatia pentru sirul de gafe din cadrul Politiei Romane. Referindu-se la altercatia din Piata Constitutiei, in urma careia un om a murit, Dancila a spus ca a cerut.

VIORICA DANCILA: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, ca i se pare de neinteles atitudinea opozitie care vrea sa vina la guvernare, dar nu doreste ca votul pentru motiunea de cenzura sa fie dat sambata. Primul ministru crede ca acest lucru este jignitor pentru romanii care lucreaza inclusiv sambata si duminica si arata lipsa de seriozitate a semnatarilor motiunii.

Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Presedintele PSD Viorica Dancila va sustine miercuri seara de la ora 20. 00 o declaratie de presa la sediul partidului din Soseaua Kiseleff. Premierul va vorbit probabil despre motivarea deciziei CCR prin care presedintele Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministrii PSD.

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )