Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a decis decorarea mai multor supravietuitori ai Holocaustului. Cand va avea loc ceremonia

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a decis decorarea mai multor supravietuitori ai Holocaustului. Cand va avea loc ceremonia

Presedintele Klaus Iohannis a emis, duminica, un decret privind decorarea unor supravietuitori ai Holocaustului. Cei mai multi vor primi Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, in timp ce fotograful Klein Andrei va primi Medalia Nationala Serviciul Credincios Clasa a III-a. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa actioneze in beneficiul cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca exemplele elitelor si actiunile acestora din 1859 arata ca in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa se ridice la inaltimea marilor provocari si sa actioneze in beneficiul cetatenilor.

Ion Cristoiu, radiografia mandatului de presedinte al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu face, pe blogul sau, o radiografie a ceea ce a facut presedintele Klaus Iohannis si a ceea ce a declarat acesta in cei cinci ani de mandat cu prilejul sarbatorilor organizate in.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului petrece sfarsitul de saptamana acasa la Sibiu, iar sambata a urcat in statiunea Paltinis.

Despre ce au discutat Andrei Nastase si presedintele Klaus Iohannis, la Iasi

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a avut o intalnire cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, joi, 23 ianuarie, in cadrul receptiei organizate de Primaria Iasi, organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor Romane: Elitele acelei perioade si-au stabilit tinte inalte. Iar pentru atingerea acestor obiective nationale au intarit legea, nu au slabit-o

Klaus Iohannis a tinut un discurs la Patriarhia Romana, de Ziua Unirii Principatelor Unite. Presedintele sustine ca momentul istoric 1859 a fost posibil asadar pentru ca elitele acelei perioade si-au.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului: Opusul vietii nu este moartea, ci indiferenta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului, in care condamna antisemitismul, rasismul si xenofobia. Astazi, comemoram victimele.

Doua persoane din Mehedinti, arestate dupa ce au furat bani din bancomatele mai multor unitati bancare

Doua persoane din judetul Mehedinti sunt cercetate penal, una dintre ele in stare de arest preventiv, dupa ce au fost depistate ca au comis mai multe furturi din ATM-uri apartinand unor institutii bancare din mu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )