Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila, intrevedere cu prim-ministrului Georgiei: Am discutat, printre altele, de securitatea la Marea Neagra: Romania sustine aspiratiile europene si euro-atlantice ale Georgiei (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intrevedere cu prim-ministrului Georgiei: Am discutat, printre altele, de securitatea la Marea Neagra: Romania sustine aspiratiile europene si euro-atlantice ale Georgiei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, aflat in vizita oficiala in Romania. Dupa ceremonia oficiala de primire, au avut loc discutii. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu omologul chinez despre exporturile de produse agricole romanesti catre China

Premierul Viorica Dancila a avut vineri, in marja unui summit Europa Centrala si de Est China, desfasurat in Croatia, o intrevedere cu omologul sau chinez Li Keqiang, cu care a discutat, printre altele, despre exporturile de produse agricole romanesti catre China sau despre cooperarea in domeniul energetic. in cadrul discutiilor, Dancila si-a afirmat interesul si pentru implicarea unor companii chineze in proiecte de tip parteneriat public privat si pentru deschiderea unui centru de medicina traditionala chineza in Romania.

Premierul Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Vietnamului, tara cu un numar important de muncitori in Romania (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, luni, la Palatul Victoria pe premierul statului Vietnam, Nguyen Xuan Phuc, insotit de o delegatie guvernamentala. La sediul Guvernului a fost semnat un memorandum de.

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa remanieze guvernul

Prim-ministrul Viorica Dancila nu este de acord cu remanierea guvernului inainte de alegerile europarlamentare. Pozitia premierului este diametral opusa fata de cea a lui Liviu Dragnea care a vorbit in ultima.

ELENA UDREA: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-un mesaj pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca, dupa Grindeanu si Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Nu ar fi surprinzator daca, dupa Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, a precizat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, intr-o postare de pe Facebook, de.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Viorica Dancila: Sunt alaturi de militarii romani raniti in misiunea din Afganistan. Eroii nostri primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, ca este alaturi de cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. intr-un comunicat de presa, prim-ministrul.

Viorica Dancila a inaugurat Bursa de Peste din Tulcea, dar institutia nu functioneaza: Premierul se lauda, insa, cu realizarea (VIDEO)

Inaugurarea Bursei de Peste a devenit motiv de ironie in mediul online. Internautii au criticat faptul ca Viorica Dancila a inaugurat o institutie care nu functioneaza. Mai mult decat atat, premierul s-a si l.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )