Libnet.ro
UNICEF

12:30

Badalau nu ar vota in CEx impotriva lui Paul Stanescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Badalau nu ar vota in CEx impotriva lui Paul Stanescu

Senatorul PSD, Niculae Badalau, afirma ca nu ar vota in CEx impotriva vicepremierului Paul Stanescu, pe care il caracterizeaza drept unul dintre liderii politici respectati si valorosi ai PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Badalau: Niciodata nu voi vota impotriva lui Paul Stanescu

Senatorul PSD Niculae Badalau afirma ca nu ar vota in CEx impotriva vicepremierului Paul Stanescu, pe care il caracterizeaza drept unul dintre liderii politici respectati si valorosi ai PSD. Badalau sustine ca nu vor mai avea loc excluderi din PSD, desi critici la adresa partidului ale unor membri vor continua.

Paul Stanescu, despre excluderile din PSD: Partidul a facut o greseala azi, poate cea mai mare greseala

Vicepremierul Paul Stanescu i-a criticat, luni, pe cei din PSD care au votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu, doi lideri importanti ai formatiunii.

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )