Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine e Ramona Manescu, propusa la Ministerul de Externe: A trecut prin Parlamentul European, Guvernul Ponta si mai multe scandaluri legate de averea sa si de firme-capusa

B1 B1,
Cine e Ramona Manescu, propusa la Ministerul de Externe: A trecut prin Parlamentul European, Guvernul Ponta si mai multe scandaluri legate de averea sa si de firme-capusa

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni, la finalul unei sedinte a CEx PSD, ca Teodor Melescanu va fi inlocuit de Ramona Manescu la Ministerul de Externe, iar Carmen Dan de Nicolae Moga la Interne. Daca. continuă pe B1

Ramona Manescu, propusa pentru Ministerul de Externe, a trecut prin Parlamentul European, Guvernul Ponta, doua partide si mai multe controverse legate de avere

Ramona Manescu, 47 de ani, a fost europarlamentar mai multe mandate, pe listele PNL, si ministru al Transporturilor in primul Guvern Ponta, iar in 2017 a trecut la ALDE. Manescu a fost implicata in mai multe controverse legate de afacerile cu terenuri retrocedate.

ALDE o propune oficial pe Ramona Manescu la Ministerul de Externe, in locul lui Melescanu

ALDE o propune oficial pe Ramona Manescu la Ministerul de Externe, in locul lui Teodor Melescanu, anuntul fiind facut de Varujan Vosganian, la finalul sedintei conducerii partidului.

Cine este Ramona Manescu, propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe

Ramona Manescu este propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe, dupa ce partidul lui Calin Popescu Tariceanu a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Teodor Melescanu. in varsta de 46 de .

Cine e Ramona Manescu,validata de ALDE pentru functia de ministru de Externe. Averea sa imensa a starnit controverse

ALDE a decis in sedinta de azi caRamona Manescusa preia conducerea Ministerului de Externe, in locul lui Teodor Melescanu. Decizia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila a cerut remanierea lui Melescanu, acuzat ca a ingreunat votul in diaspora la alegerile europarlamentare. Ramona Manescu a fost europarlamentar PNL in mai multe randuri si are o avere controversata.

Ramona Manescu, validata sa ii ia locul lui Melescanu la Externe

Liderii ALDE au convenit, in sedinta de azi, ca europarlamentarul Ramona Manescu sa preia Externele, dupa ce Calin Popeascu-Tariceanu a decis revocarea lui Teodor Melescanu, sustin surse politice pentru Antena 3. Potrivit surselor citate, liderii ALDE nu renunta la candidatura lui Tariceanu la prezidentiale.

ALDE il da afara pe Melescanu din guvern si o propune pe Ramona Manescu pentru functia de ministru de Externe

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a anuntat, luni, ca formatiunea pe care o reprezinta ii retrage sprijinul politic ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si o propune pe Ramona.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )