Libnet.ro
UNICEF

17:15

Congresul PSD, amanat din cauza coronavirusului. La fel si CEx-ul de vineri

B1 B1,
Congresul PSD, amanat din cauza coronavirusului. La fel si CEx-ul de vineri

PSD a anuntat ca a amanat congresul programat pentru 29 februarie, in care trebuia aleasa conducerea formatiunii, dupa ce noul coronavirus a ajuns si in Romania. Consideram ca toti cei care sunt. continuă pe B1

Congresul PSD se amana din cauza coronavirusului

Congresul PSD se amana. Social-democratii au luat aceasta decizie avand in vedere situatia primului roman infectat cu coronavirus. Siguranta si sanatatea oamenilor sunt prioritare, a transmis partidul.

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Primul mort din cauza coronavirusului pe nava Diamond Princess. Victima, un cetatean britanic

Primul om de pe vasul de croaziera Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anuntat reprezentantii Ministerului japonez al Sanatatii. Este vorba de un cetatean britanic. in carantina, pe nava, erau in total patru cetateni din Marea Britanie.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului Diferenta dintre izolare si carantina

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului. Ambulantele sunt dezinfectate prin nebulizare la 12 ore, chiar daca nu este niciun caz suspect, iar in cazul in care exista suspiciunea ca un pacient este infectat, masina se dezinfecteaza imediat dupa predarea pacientului, a declarat Alice Grasu, managerul institutiei, in comandamentul de urgenta organizat joi la Primaria Capitalei.

Bilantul deceselor la nivel global din cauza coronavirusului. Vedeti harta care arata in timp real raspandirea infectiei

Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, la nivel global, a crescut la 2.

JO 2020: Organizatorii nu iau in calcul anularea competitiei din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au indicat miercuri ca nu iau in calcul anularea competitiei, in conditiile in care guvernul japonez a cerut anularea sau reducerea amplorii evenimentelor sportive din urmatoarele saptamani din cauza temerilor legate de extinderea coronavirusului, scrie AFP.

Facebook si Microsoft isi anuleaza evenimentele, din cauza coronavirusului

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Ambasadorul Iranului la Vatican a murit din cauza coronavirusului

Fostul ambasador al Iranului la Vatican a murit din cauza virusului ucigas din China .

Din cauza coronavirusului a fost anulat unul dintre cele mai mari saloane de ceasuri ale Europei

Din cauza epidemiei de coronavirus nu se va mai tine salonul de orologerie de la Geneva care era programat intre 25 si 29 aprilie, scrie publicatia gmtpost. com. Diverse evenimente, mai ales sportive, au fost anulate din cauza crizei sanitare si au fost discutii si despre posibila anulare a salonului Auto de la Geneva, care incepe in 3 martie. Acesta se va tine insa.

Microsoft spune ca din cauza coronavirusului s-ar putea sa nu-si indeplineasca obiectivele financiare pentru divizia Windows

Microsoft a anuntat ca diviziile Windows si Surface nu-si vor atinge cifrele de afaceri anuntate anterior fiindca lanturile de aprovizionare au fost incetinite de epidemia de coronavirus din China. Mai multe companii de tehnologie, inclusiv Apple au avertizat ca business-ul va fi afectat din cauza ca fabricile de componente lucreaza la turatie mica, dar si fiindca in China cumparatorii au facut mult mai putine achizitii de cand a izbucnit criza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )