Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Hotnews Hotnews,
 Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEx, ca PSD il sustine in continuare pe Teodor Melescanu pentru presedintia Senatului. continuă pe Hotnews

TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in formatiune, mentionand ca a fost relativ surprins neplacut de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru functiile din Parlament.

Teodor Melescanu, gata sa mearga in instanta daca este exclus din ALDE. Fostul ministru de externe, despre acuzatiile ca ar aduna voturi pentru PSD: Haideti sa ne intelegem, sunt doua lucruri diferite (VIDEO)

Daca va fi exclus din ALDE, Teodor Melescanu va contesta, in instanta, decizia. Declaratia vine chiar de la fostul ministru de Externe, care a intrat in conflict cu sefia ALDE, dupa ce PSD a vrut sa-l puna la.

Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la un post de televiziune ca nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-i sustina candidatura la alegerile prezidentiale lui Mircea.

Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu l-a criticat pe Calin Popescu Tariceanu pentru faptul ca partidul nu a fost consultat, in prima faza, in ceea ce priveste sustinerea lui Mircea Diaconu, alaturi de Pro Romania, la alegerile prezidentiale.

Surse. Revolta in PSD: Mai multi alesi nu il vor pe Melescanu la sefia Senatului si ameninta ca vor boicota votul. Cine ravneste la a doua functie in stat

Mai multi senatori social-democrati, in frunte cu Serban Nicolae, vor sa blocheze numirea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: fostul ministru de Externe nu a reusit sa rupa ALDE. Gruparea anti-Melescanu insista ca functia sa revina PSD, partid care are nevoie doar de un singur vot pentru a numi viitorul sef al Senatului. Divizarea votului PSD ar putea ajuta Opozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3455 seconds )