Libnet.ro
UNICEF

15:45

Eugen Tomac, despre CEx al PSD: O furtuna ntr-un pahar cu apa, o facatura

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac, despre CEx al PSD: O furtuna ntr-un pahar cu apa, o facatura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca scrisoarea disidentilor din PSD a devenit o anonima peste noapte, una pe care nimeni nu mai dorea sa si-o asume dupa votul majoritar de sustinere acordat lui Liviu Dragnea, si ca CEx al PSD a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa, o facatura. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac, despre OUG pe referendum: Ne vom adresa Comisiei de la Venetia

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza Guvernul ca prin OUG privind referendumul, care modifica prevederea referitoare la reprezentarea in sectiile de votare, se ingradeste activitatea unui partid politic.

Eugen Tomac, despre OUG pe referendum: PMP a sesizat Avocatul Poporului si ne vom adresa si Comisiei de la Venetia

Partidul Miscarea Populara a sesizat miercuri, 19 septembrie, Avocatul Poporului in legatura cu ordonanta de urgenta a Guvernului 86/2018, prin care prim-ministrul Dancila a decis, de la sine putere, ca doar.

Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat, astazi despre, sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca a fost o furtuna intr-un pahar cu apa, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut trafic cu functii.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ironii dupa CEx-ul PSD: O furtuna intr-un pahar cu apa

Si opozitia a stat cu ochii pe CEX! Politicienii care se opun puterii au remarcat apoi cu sarcasm ca intreaga tevatura din PSD n-a fost decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Presedintele PMP, Eugen.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Liderii PSD vin azi la Bucuresti ca sa voteze daca Liviu Dragnea mai ramane presedintele partidului sau nu. Va fi un meci intre doi imblanzitori de baroni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )