Libnet.ro
UNICEF

17:45

intreaga organizatie PSD Dambovita il sustine pe Tutuianu si respinge decizia luata de CEx-ul lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
intreaga organizatie PSD Dambovita il sustine pe Tutuianu si respinge decizia luata de CEx-ul lui Dragnea

Iata, intr-adevar, o noutate in istoria PSD. O intreaga organizatie judeteana, Dambovita, se pozitioneaza impotriva conducerii centrale a PSD. Cum mentionam in precedentul articol: in 2018, orice partid este format din oameni vii, care vad incotro se indreapta tara, care nu au functii de pierdut si care nu sunt cuplati la conductele de bani publici. Dragnea se iluzioneaza daca are impresia ca poate conduce PSD doar cu CExN. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb ignora criticile lui Tutuianu: PSD Dambovita va ramane o organizatie puternica

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a preluat interimar sefia PSD Dambovita dupa excluderea lui Adrian Tutuianu din partid, a refuzat sa comenteze criticile fostului vicepresedinte social-democrat, insa l-a asigurat ca organizatia damboviteana va ramane una puternica. Tutuianu a declarat miercuri ca Rovana Plumb ar fi trebuit sa afiseze o pozitie neutra si sa nu voteze eliminarea sa din partid, in semn de respect.

PSD Dambovita: il sustinem neconditionat si fara rezerve pe domnul Adrian Tutuianu; hotararile CEx de excludere - abuzive si nefondate

Membrii Biroului Politic Judetean al PSD Dambovita, parlamentarii, primarii, consilierii judeteni si municipali ai organizatie, dar si liderii organizatiilor locale au semnat, marti seara, o declaratie comuna in care afirma ca il sustin neconditionat si fara rezerve pe Adrian Tutuianu. Acestia considera hotararile CEx privind excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu ca fiind abuzive si nefondate.

Lider PSD Dambovita, dupa excluderea lui Adrian Tutuianu: Cum sa imi dau demisia? Ce rezolv cu asta?

Un lider important al PSD Dambovita declara ca demisiile primarilor din filiala judeteana nu vor rezolva nimic dupa excluderea lui Adrian Tutuianu din randurile formatiunii. Mai multi primari si-au anuntat sustinerea totala pentru Adrian Tutuianu, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, spunand ca si-ar putea demisia daca presedintele lor va fi dat afara din partid.

PSD Dambovita anunta ca va boicota orice actiune politica a conducerii interimare si cere revocarea excluderii lui Tutuianu si Neacsu

PSD Dambovita a transmis, marti, o declaratie comuna a membrilor BPJ, a parlamentarilor, primarilor, consilierilor judeteni, municipali si a presedintilor social-democrati ai organizatiilor locale din judetul Dambovita. Documentul apreciaza ca abuzive si nefondate hotararile CEx vizand excluderea domnilor Adrian Tutuianu si Marian Neacsu.

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD Dambovita: A fost o zi care nu dorim sa se mai repete

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va ocupa interimar functia de presedinte al PSD Dambovita, pana la organizarea unor noi alegeri in filiala. Ea ii ia locul lui Adrian Tutuianu, exclus din partid alaturi de Marian Neacsu, in sedinta CEX-ului PSD de luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )