Libnet.ro
UNICEF

21:32

Liviu Dragnea, declaratii despre excluderea lui Firea: Discutam in CEx. Doamne fereste, cum sa piarda partidul un asemenea om?

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratii despre excluderea lui Firea: Discutam in CEx. Doamne fereste, cum sa piarda partidul un asemenea om?

Liviu Dragnea a facut declaratii marti, la sediul PSD, dupa incheierea sedintei. Presedintele PSD a declarat ca niciodata nu a avut initiativa unui razboi sau a unui scandal. Nu am avut. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, anunt despre cum va vota PSD in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele Partidului Social Democrat,Liviu Dragnea, sustine ca nu stie cum vor vota colegii sai in privinta cererii autoritatilor de anchetare a presedintelui ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si.

Gabriela Firea, noi atacuri la Liviu Dragnea: Discutia cu primarii despre ruperea Capitalei este un abuz de putere / Numai o minte care nu mai are legatura cu realitate poate veni cu o astfel de solutie

Gabriela Firea il ataca din nou, la scena deschisa, pe Liviu Dragnea, acuzandu-l pe acesta de abuz de putere si ca are minte care nu mai are legatura cu realitatea daca a discutat cu primarii de sectoare despre transformarea acestora in orase, prin ordonanta de guvern.

Gabriela Firea, noi atacuri la Liviu Dragnea: Discutia cu primarii despre ruperea Capitalei este un abuz de putere / Numai o minte care nu mai are legatura cu realitatea poate veni cu o astfel de solutie

Gabriela Firea il ataca din nou, la scena deschisa, pe Liviu Dragnea, acuzandu-l pe acesta de abuz de putere si ca are minte care nu mai are legatura cu realitatea daca a discutat cu primarii de sectoare despre transformarea acestora in orase, prin ordonanta de guvern.

Dragnea, ironic dupa acuzatiile lui Firea: Am suficienta barbatie, sa stea linistita

Liviu Dragnea raspunde ironic la acuzatiile Gabrielei Firea care i-a cerut sa aiba barbatia sa recunoasca ca a discutat cu primarii de sectoare despre o ordonanta care sa rupa Bucurestiul. Cat despre barbatie, am destula barbatie. Sa stea linistita, a spus seful PSD.

Gabriela Firea dezvaluie ce ii va reprosa fata in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a afirmat caare de gand sa-i spuna fata in fata lui Liviu Dragnea tot ce are sa-i reproseze, in cadrul sedintei PSD, doar daca se vor aduce in discutie acuzatiile sale din spatiul.

Gabriela Firea, nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A facut un abuz de putere/ Vrea sa distruga Bucurestiul ca sa ma distruga pe mine (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a lansat nou acuzatii, luni seara, la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in contextul intalnirea pe care acesta a avut-o cu primarii de sector si in care e-ar fi spus ca.

Gabriela Firea il descrie pe Liviu Dragnea drept un dictator: Suntem suprimati pe model stalinist

Gabriela Firea, primarul Municipiului Bucuresti, a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care il descrie, intr-o postare pe Facebook, ca fiind un dictator, pe model stalinist.

Gabriela Firea, mesaj dur pentru `dictatorul` Liviu Dragnea: Suntem suprimati pe model stalinist

Primarul general Gabriela Firea lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, printr-un raspuns la adresa celor din partea carora primeste amenintari. Firea a publicat astfel un citat din.

Firea: Liviu Dragnea a inceput campania pentru prezidentiale imediat dupa alegerile parlamentare. in partid a spus ca vrea sa candideze la Presedintie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu crede in sinceritatea lui Liviu Dragnea atunci cand liderul PSD afirma ca ar fi dispus sa-l sustina pe Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale, precizand ca Dragnea doreste sa fie candidatul social-democratilor pentru Presedintia Romaniei.

Mutu rupe tacerea pe tema reorganizarii Bucurestiului. Ce i-a cerut Liviu Dragnea

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a intervenit in scandalul legat de reorganizarea administrativa a Bucurestiului si sustine ca declaratiile Gabrielei Firea se concentreaza pe o tema falsa. Mai mult, Mutu recunoaste intalnirea dintre Liviu Dragnea si primarii de sector si precizeaza ca cinci din cei sase primari ai Capitalei au ajuns la un acord cu tabara Dragnea pe anumite teme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )