Libnet.ro
UNICEF

08:00

O membra a organizatiei de femei a PSD a murit la Mamaia. Anuntul, facut de Dancila

Adevărul Adevărul,
O membra a organizatiei de femei a PSD a murit la Mamaia. Anuntul, facut de Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la finalulsedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca un lider al Organizatiei de Femei al PSD Timis a murit in urma unui infarct. continuă pe Adevărul

Teodorovici vrea sa candideze pentru presedintia Organizatiei de Femei PSD: O sa ma lupt pentru a schimba mentalitatea barbatilor

Presedintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat in cadrul conferintei Organizatiei Femeilor Social Democrate ca isi pastreaza dorinta de a candida pentru presedintia acestui for. Acesta spune ca isi doreste sa schimbe mentalitatea barbatilor in privinta femeilor, relateaza Mediafax.

Teodorovici: Vreau sa candidez pentru presedintia Organizatiei de Femei a PSD

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, in gluma, in cadrul conferintei Organizatiei Femeilor Social Democrate, ca isi pastreaza dorinta de a candida pentru presedintia acestui for si ca va lupta pentru schimbarea mentalitatii barbatilor despre femei.

Eugen Teodorovici vrea sa fie seful organizatiei de femei din PSD sa le creasca... natalitatea: As fi cel care se ocupa de acest program (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si-ar dori sa fie seful organizatiei de femei social-democrate si sa se ocupe de cresterea natalitatii, relateaza B1TV. Va spun ca barbat, am.

Simona Marinescu, vicepresedintele organizatiei de femei PSD din Timis, a murit

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a anuntat, sambata, decesul Simonei Marine.

Presedintele incalca Constitutia. Anuntul facut de Eugen Nicolicea, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile facute de Dancila

Eugen Nicolicea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza propunerile facute de Viorica Dancila. Deputatul PSD a sustinut la Antena 3 ca Iohannis ar incalca.

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )