Libnet.ro
UNICEF

17:15

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

B1 B1,
Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a. continuă pe B1

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv.

Surse: Marian Oprisan a cerut in CEx excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

MarianOprisan, presedintele PSD Vrancea, a cerut, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. inainte de a intra in sedinta,.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Paul Stanescu, despre excluderile din PSD: Partidul a facut o greseala azi, poate cea mai mare greseala

Vicepremierul Paul Stanescu i-a criticat, luni, pe cei din PSD care au votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu, doi lideri importanti ai formatiunii.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretarul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi luni din partid. Decizia a fost luata in sedinta CEx, cu 53 de voturi pentru si 9 voturi impotriva, scrie G4Media .

Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )