Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD ar avea datorii de 15 milioane de euro. Explicatiile lui Marcel Ciolacu, la finalul CEx (VIDEO)

B1 B1,
PSD ar avea datorii de 15 milioane de euro. Explicatiile lui Marcel Ciolacu, la finalul CEx (VIDEO)

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar in sedinta Comitetului Executiv al partidului de miercuri s-a discutat sa fie facut un audit financiar, informeaza G4Media, care citeaza mai multe. continuă pe B1

PSD are datorii uriase, de aproximativ 15 milioane de euro. Fifor spune altceva

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar in sedinta Comitetului Executiv al pa.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

DIN DISTRIBUTIA DE CAFEA SI APA IN CORPORATII Office Barista - cifra de afaceri de 2,5 milioane euro

Compania tinteste afaceri de 3,5 milioane euro, in 2020 Office Barista, companie specializata in furnizarea de solutii complete de cafea, apa si ceai pentru mediul office servicii B2B), ajunge la o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in 2019, conform unui comunicat de presa. Planurile pentru urmatorul an includ continuarea extinderii companiei pe plan national.

INTR-O NOUA LINIE DE PRODUCTIE Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii, controlata de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro intr-o noua linie de productie.

Ministerul Sanatatii, licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de defribilatoare

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de pana la 160,97 milioane lei 33,7 milioane euro), fara .

Ciolacu spune ca situatia financiara a PSD e foarte buna, dar nu stie cate datorii are Despre ce suma vorbesc pesedistii in spatele usilor inchise

PSD-istii vorbesc despre datorii de 15 milioane de euro, insa doar in spatele usilor inchise. Public, seful interimar al partidului, Marcel Ciolacu, sustine ca situatia financiara a PSD este foarte buna si isi va plati datoriile. intrebat care e valoarea acestora, el spune ca n-a stat sa transforme lei in euro, dar nu e o suma ascunsa. Nu stiu aceasta suma si nu o am scrisa pe hartie, a precizat el, miercuri, la finalul CEx.

DUPA IMPRUMUTUL DE 25 MILIOANE EURO ACORDAT JUDETELOR DOLJ SI GORJ BERD finanteaza cu 12,5 milioane euro modernizarea serviciilor de apa si canalizare din Arges

BERD a acordat imprumuturi in valoare totala de 330 milioane de euro operatorilor de apa de la noi si a mobilizat peste doua miliarde euro din finantarea UE pentru infrastructura de apa si canalizare Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda un imprumut de 12,5 milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Apa Canal 2000 SA Pitesti, pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din judetul Arges, a anuntat, vineri, banca.

COMPLETAND PROIECTELE IMOBILIARE DE 200 MILIOANE EURO Hagag Development investeste 9 milioane euro intr-o noua proprietate

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe continua investitiile in Bucuresti, adaugand o noua proprietate in portofoliul local: Tudor Arghezi numarul 21. Valoarea tranzactiei depaseste 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )