Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD cauta solutii pentru iesirea din criza politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD cauta solutii pentru iesirea din criza politica

Liderii PSD au programat, pentru astazi, o noua sedinta a Comitetului Executiv National, din cauza situatiei privind guvernarea. Surse din cadrul CEx sustin ca vor fi dezbatute mai multe solutii pentru deblocarea activitatii Executivului, in urma deciziei presedintelui Klaus Iohannis de respingere a numirii ministrilor interimari pentru posturile ramase vacante din cauza iesirii de la Guvernare a partenerilor din ALDE. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR: Trebuie rezolvata foarte repede aceasta criza politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie.

Kelemen Hunor: Trebuie rezolvata foarte repede aceasta criza politica. UDMR va vota o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea Democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie, transmite Agerpres.

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri. Cotidianul Jurnalul scrie ca familia Videanu dezvolta noi afaceri in domeniul imobiliar. Copiii si sotia fostului demnitar au infiintat doua.

Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in caz.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru si sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru, sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Criza politica in Marea Britanie! Ministrul Muncii a demisionat din Guvern si din Partidul Conservator, pe fondul tensiunilor privind Brexit

Amber Rudd, ministrul britanic al Muncii si Pensiilor, a demisionat sambata seara din Guvernul condus de Boris Johnson si din Partidul Conservator. Ea si-a motivat decizia invocand inlaturarea.

PELINEL, in LACRIMI! GATA! A fost facut ANUNTUL despre IESIREA din puscarie a lui BORCEA!

Veste buna pentru Cristian Borcea. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a analizat cererea de eliberare formulata de Cristian Borcea, iar avizul este unul favorabil, potrivit unor.

MASURI PENTRU ECHILIBRAREA BALANTEI COMERCIALE Start Export si internationalizarea firmelor romanesti - noi solutii pentru mediul de afaceri

Obiectivul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in ultimele 12 luni a fost recastigarea pietelor internationale traditionale, unde produsul romanesc este recunoscut pentru calitatile si performantele sale, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul de resort, in cadrul celei de-a doua editii a International Business Forum, eveniment ce s-a desfasurat, ieri, la Bucuresti. Domnia sa a precizat ca in urma acestei actiuni, in acest moment tara noastra inregis-treaza o balanta economica pozitiva cu tarile din Golf, in special in privinta comertului cu produse agricole si alimentare.

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, castigatoare a US Open, le-a multumit pentru sustinere fanilor romani, prin intermediul unui post de televiziune al comunitatii romane din New York.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )