Libnet.ro
UNICEF

09:45

Replica pentru Guvernul Orban. Ciolacu a convocat CEx-ul PSD pentru luni:Nu este exclusa motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
Replica pentru Guvernul Orban. Ciolacu a convocat CEx-ul PSD pentru luni:Nu este exclusa motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a convocat Comitet Executiv al PSD, pentru luni, pentru a stabili daca partidul va depune o sesizare la CCR sau o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020. continuă pe Adevărul

Presada va propune conducerii USR retragerea sprijinului pentru Guvernul Orban daca nu ia masuri saptamana aceasta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va cere conducerii Uniunii retragerea sprijinului pentru actualul Executiv daca acesta nu ia masuri in aceasta saptamana pentru alegerea primarilor in doua tururi si eliminarea pensiilor speciale pentru edili.

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri.

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare.

Ciolacu anunta CEx PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe Buget: Nu este exclus sa depunem o MOTIUNE DE CENZURA

Asumarea raspunderii Guvernuluipe prioiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020 nu le convine PSD-istilor. Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, caa convocat Comitet Executiv al PSD,.

Conducerea PSD discuta despre demiterea Guvernului Orban. Ciolacu: Este posibil orice

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a calificat, luni, drept foarte proastao eventuala decizie a Guvernului Orban de a-si asuma raspunderea in Parlament asupra bugetului de stat pe 2020.

Orban, replica pentru Teodorovici: Nu comentez prostiile pe care le spune un caraghios care si-a batut joc de finantele publice

Eugen Teodorovici PSD), fost ministru al Finantelor, a sustinut ca liberalii vor lua masuri de austeritate. intrebat in legatura cu aceasta acuzatie, presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a raspuns ca.

PSD va sesiza luni CCR pe legile asumate de Guvernul Orban

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG 51 privind transporturile.

Marcel Ciolacu, anunt surprinzator: PSD a dublat azi alocatiile copiilor!

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu privire la dublarea alocatiilor pentru copii. Presedintele interimar PSD sustine ca social-democratii au dublat azi alocatiile copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )