Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surse. PSD voteaza joi prelungirea starii de urgenta. Decretul lui Iohannis va trece de Parlament

Adevărul Adevărul,
Surse. PSD voteaza joi prelungirea starii de urgenta. Decretul lui Iohannis va trece de Parlament

PSD va vota joi, in Parlament, in favoarea prelungirii starii de urgenta, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi validata in CEX, sedinta care a inceput la ora 16. 00, online. Votul PSD este decisiv in Parlament. Prin urmare, decretul presedintelui Iohannis va fi aprobat cu sprijinul PNL, PSD, USR, PMP si UDMR. ALDE si ProRomania au anuntat ca voteaza impotriva. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |PSD va vota prelungirea starii de urgenta

PSD a decis, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National, sa voteze, joi, prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, conform decretului semnat de presedintele Klaus.

Marcel Ciolacu: PSD va vota prelungirea starii de urgenta

Parlamentarii PSD vor vota joi in Parlament pentru prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile, asa cum prevede noul decret prezidential, potrivit declaratiei facute de presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Decretul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei (oficial)

Decretul semnat marti de presedintele domnul Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile a fost publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

PSD a decis ca va vota prelungirea starii de urgenta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca parlamentarii vor vota joi prelungirea starii de urgenta, avertizand si ca trebuie sa existe un plan de repornire a economiei. Ciolacu cere Guvernului ca populatia sa fie testata pentru ca doar asa se pot relua activitatile.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta fara masuri pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis si Guvernului PNL ca prelungirea starii de urgenta sa fie insotita obligatoriu de masuri economice si sociale. Prelungirea starii de urgenta fara o minima garantie ca vor fi luate masurile corecte si necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala, spune Ciolacu. Vezi solicitarile presedintelui PSD.

Ciolacu pune conditii ca sa voteze prelungirea starii de urgenta: Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta

Liderul PSD Marcel Ciolacu pune cinci conditii ca PSD sa aprobe in Parlament prelungirea starii de urgenta, masura impusa de presedintele Klaus Iohannis.

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Tariceanu: Nu vreau sa votez prelungirea starii de urgenta. O parte importanta din tara nu e afectata de coronavirus. De ce sa o penalizam?

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, declara ca nu va vota prelungirea starii de urgenta, acuzand ca la adapostul acestei masuri creste lipsa de transparenta si este deschis drum liber abuzurilor. Tariceanu acuza autoritatile ca duc o politica anti-romaneasca si spune ca ar trebui repornita activitatea normala in Romania, atat in intreprinderi, cat si in institutii.

Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta nu tine cont de niciuna dintre solicitarile PSD. Suntem pusi in situatia de a alege intre doua variante, la fel de rele

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul nu a venit cu nicio masura concreta in criza provocata de coronavirus si nu a prezentat un plan de masuri pentru relansarea economiei si sustinerea agriculturii. Ciolacu afirma ca parlamentarii sunt pusi sa aleaga intre doua variante la fel de rele: sa tinem lumea in casa sau sa respingem decretul si sa ne confruntam cu o alta problema reala.

Ora 12.00. Comisia juridica dezbate prelungirea starii de urgenta

Deputatii si senatorii juristi vor dezbate si da raportul pentru decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, act semnat marti de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )