Libnet.ro
UNICEF

21:30

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru aprobarea remanierii. Iohannis, comportament la fel de imatur si egoist ca Tariceanu - unul abandoneaza guvernarea, altul abandoneaza numirea ministrilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca va merge in Parlament pentru a obtine aprobarea remanierii guvernamentale si l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a respins.

VIORICA DANCILA: Ne vom continua activitatea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul isi va continua activitatea si ca va merge in Parlament, unde va incerca sa obtina sustinerea necesara, nu pentru ca tine de scaun, ci pentru ca are o responsabilitate fata de tara si fata de romani. Vom reveni).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )