Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura a lui Carmen Dan la sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, despre o posibila candidatura a lui Carmen Dan la sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place

Viorica Dancila a declarat, vineri, in urma sedintei CEx a PSD, ca i-ar place sa candideze si Carmen Dan pentru sefia organizatiei femeilor social-democrate, si nu numai aceasta, pentru ca nu doreste sa fie unicul candidat. Dancila este, in momentul de fata, presedintele interimar al organizatiei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila, despre o posibila confruntare cu Carmen Dan: Asa e in democratie. Unii te critica, altii te apreciaza

Fostul lider PSD Viorica Dancila a declarat vineri ca nu se simte amenintata de Paul Stanescu si de Carmen Dan, dupa ce acestia din urma au criticat-o in repetate randuri in ultima vreme. De asemenea, fostul premier a subliniat ca nu ii este teama ca Carmen Dan ar putea candida si ea la sefia Organizatiei de Femei a partidului si a adaugat ca mi-ar placea sa candideze.

VIORICA DANCILA, DESPRE DOSARUL DRDP: Oricat ar incerca sa se ajunga la Viorica Dancila, nu se va ajunge

Fostul presedinte PSD Viorica Dancila spune ca nu are niciun amestec in dosarul mitei de la DRDP Timisoara care ar fi ajuns la PSD Arad si a precizat ca oricat ar incerca sa se ajunga la ea nu se va ajunge, deoarece este un om foarte corect, potrivit News. ro.

Dancila nu se teme sa o aiba contracandidat pe Carmen Dan, in cursa pentru sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place (SIC!), ca asta e democratia (VIDEO)

Primul Comitet Executiv al femeilor din PSD, sub conducerea Vioricai Dancila, s-a incheiat vineri, in jurul orei 15. Carmen Dan nu o vrea pe Dancila la sefia organizatiei de femei, dupa ce, in urma cu.

Viorica Dancila, critici dure la adresa Guvernului Orban. Trebuie sa gaseasca solutii!

Viorica Dancila revine cu forte proaspete! Dupa ce o perioada s-a mentinut pe linia de plutire si a disparut din atentia tuturor, a revenit cu un atac in toata regula la adresa Guvernului Orban. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre actualul guvern de la conducere? Dancila ataca Guvernul Orban Fostul presedinte al Partidului .

Carmen Dan: Ministrul Vela s-a facut de ras. Nu cunoaste regulamentele militare

Carmen Dan afirma ca ministrul Marcel Vela s-a facut de ras si nu cunoaste regulamentele militare, dupa ce acesta a spus ca la protestul din 10 august trebuiau folosite grenadele flash.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

Viorica Dancila, mesaj de la sediul PSD: Guvernul Orban nu a citit bine OUG 114

Fostul premier Viorica Dancila, a declarat, vineri, la sediul PSD, ca Standard Poors a dat semnale in august ca nu sunt probleme pentru Romania, insa raportul de acum al acestei agentii s-a modificat dupa declaratiile ministrului de Finante si imprumuturile tot mai mari ale Cabinetului Orban.

intrebarea la care Viorica Dancila nu a raspuns. Misterul din jurul Catedralei Mantuirii Neamului

Deputatul liberal Constantin Sovaiala a intrebat-o inca din luna aprilie pe Viorica Dancila, fostul .

Viorica Dancila, in DOLIU! I-a murit un apropiat!

Unul dintre fostii consilieri ai Vioricai Dancila, Florin Ciocanelea, cel care o sfatuia pe probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )