Libnet.ro
UNICEF

16:46

Viorica Dancila merge in Parlament, saptamana viitoare, pentru a primi votul de incredere pentru noul Guvern. Premierul nu stie, insa, daca va fi remaniere sau restructurare (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila merge in Parlament, saptamana viitoare, pentru a primi votul de incredere pentru noul Guvern. Premierul nu stie, insa, daca va fi remaniere sau restructurare (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, luni seara dupa CEx-ul PSD, ca va merge in Parlament pentru a primi un vot privind un nou Guvern ca urmare a deciziei ALDE de a iesi de la guvernare si ca urmare a. continuă pe B1

Viorica Dancila vrea sa ceara parlamentului un vot pentru un guvern restructurat, cu doar 19 ministri plus premierul: Decizia o va lua CEx Votul ar urma sa aiba loc saptamana viitoare. UPDATE

Premierul Viorica Dancila vrea sa ceara parlamentului un vot pentru un guvern restructurat, care sa aiba doar 19 ministri plus premierul, fata de 29 de posturi in prezent, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Potrivit calculelor social-democratilor, votul ar urma sa aiba loc miercurea viitoare.

Viorica Dancila sustine ca exista bani pentru dublarea fondurilor alocate programului Fiecare Copil in Gradinita

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca exista resurse bugetare pentru dublarea cuantumului acordat programului Fiecare Copil in Gradinita, precizand ca Guvernul nu ar fi propus un astfel de program daca nu ar fi avut fondurile necesare.

Dancila, dupa CEx: Am hotarat ca saptamana viitoare sa mergem in Parlament

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca s-a di.

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

Viorica Dancila, inainte de CExN: incercam sa cream o majoritate in Parlament

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii incearca sa creeze o majoritate in.

Prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE. Viorica Dancila: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Prima sedinta de guvern dupa retragerea ALDE a avut loc luni dupa-amiaza. Viorica Dancila a sustinut ca presedintele Iohannis vrea sa sacrifice Romania si face un abuz de putere. Avem situatia sub.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

LUDOVIC ORBAN: O somam pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban, o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nminalizarea Rovanei Plimb pentru functia de comisar european, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE. Este de neinteles de ce premierul Vasilica Viorica Dancila a refuzat pana acum sa faca alta nominalizare, in ciuda solicitarii exprese a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Orban.

PRIMA ZI DE SCOALA. Premierul Viorica Dancila, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an scolar: Am incredere in potentialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor elevilor la deschiderea anului scolar 2019-2020. Dancila a fost prezenta la deschiderea de la Scoala Gimnaziala din Santamaria.

Ludovic Orban: Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE

Premierul Vasilica Viorica Dancila inca mai poate retrage propunerea de comisar european in persoana Rovanei Plumb, astfel incat sa nu faca Romania de rusine in Parlamentul European, transmite Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2858 seconds )